JARAC i BLIZANCI – PREVARU i LAZI NE PRASTAJU, ovi znaci su spremni da UZVRATE svakoj osobi onako kako ZASLUZI, sa ovim znacima NEMA SALE!

JARAC i BLIZANCI – PREVARU i LAZI NE PRASTAJU, ovi znaci su spremni da UZVRATE svakoj osobi onako kako ZASLUZI, sa ovim znacima NEMA SALE!

August 5, 2018 Aus Von Pleomax993

 

Medjutim jarcevi ne vole da vide ljubomorne, dvolicne i lose ljude, jarcevi ne dozvoljavaju tim ljudima da budu u njihovom okruzenju, u okruzenju jarceva su samo dobri ljudi.

Jarac ne podnosi lazi, ne podnosi prevaru, sve osobe kod jarceva imaju samo jednu jedinu priliku, druge prilike ne postoje kod jarceva, pa tako ona osoba koja ih samo jednom izda ona za njih vise ne postoji, a ako neka osoba jarceve prevari oni su spremni da se osvete toj osobi na razne nacine, jarac prevaru u izdaju ne moze da podnese, jarac uvek uzvraca ljudima samo onako kako su oni i zasluzili.

Za dobrotu su jarcevi spremni da ucine sve, ali za prevaru i izdaju su spremni da se svete, sa jarcevima nema sale.

 

BLIZANCI

 

Blizanci su osobe koje karakterise njihova mudrost i oprez, blizanci su mudre osobe koje znaju kako treba da se ponasaju i sta da cine, od njih se nikada ne mogu ocekivati greske, posto ih oni ne prave, blizanci uvek cine dobre poteze i donose dobre odluke.

Isto tako oprez blizanaca je ono sto im mnogo pomaze u zivotu, zbog opreza blizanci veoma malo problema imaju u zivotu, blizanci nikada nisu nepripremljeni, nego su oni uvek spremni na sve.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3