JARAC i STRELAC – Kada kod njih PRORADI INAT onda oni MOGU SVE, ovi znaci ne pristaju na UCENE, oni samo cine ono STO ZELE!

JARAC i STRELAC – Kada kod njih PRORADI INAT onda oni MOGU SVE, ovi znaci ne pristaju na UCENE, oni samo cine ono STO ZELE!

13 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Postoje osobe koje nikada ne pristaju ni na kakvu ucenu, oni ce pre odustati od neke osobe nego sto ce dozvoliti da ih ona na bilo kakav uceni, postoje osobe koje su poznate po svom inatu, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Jarca i Strelca…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

JARAC

 

Jarcevi su osobe sa kojima se svako moze dogovoriti oko odredjenih stvari, a narucito njihove drage osobe, jarcevi jesu tvroglavi, ali jarcevi su nekada spremni za kompromise, ipak ono sto jarcevi ne dozvoljavaju jeste da ih bilo ko, na bilo kakav nacin ucenjuje, jarcevima nije vazno koliko im je stalo do neke osobe, jednostavno oni na to ne pristaju, i pre ce otici od te osobe nego sto ce dozvoliti bilo kakvu ucenu.

Jarcevi su osobe koje postuju sebe, jarcovi su svesni koliko vrede i za sta su sposobni, upravo zbog toga nikada na ucene ne pristaju, ucena je granica preko koje jarcevi nikada ne mogu preci pa to i ne cine.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3