Jarac in ne bezi od istine , niti ima problem da je kaze nekome u lice !

Jarac in ne bezi od istine , niti ima problem da je kaze nekome u lice !

8 Januara, 2024 Off By luca

 Jarac. Znak koji ume da voli kao retko ko na svetu. Znak koji zna da zivot nije lak ali i ne ocekuje da bude. Ono sto moramo da kazemo jeste da jarac moze sve sto pozeli. Jer, jarac je pravi borac.

 

Osoba rodjena u ovom znaku voli zivot. Jer, jarac dobro zna da je zivot samo jedan i ume i zna da u njemu uziva na pravi nacin. Kada se zaljubi, dace vam svoju dusu, ali ce biti u stanju dusu i da vam uzme. Jako je vazno da kazemo da je jarac zodijak koji cini sve za one do kojih mu je stalo. Izvesno je da ume da uziva u zivotu kao retko ko. Pre svega zato sto ume i zna da od njega uzme sve sto mu se nudi.

Kada pricamo o ljubavi, moramo da kazemo da je ovo neko ko je istrajan u svojim namerama i planovima. Dace vam sve sto ima ali ce biti u stanju i da vam se od najveceg prijatelja pretvori u neprijatelja. Prosto receno, njemu nikada nece pasti na pamet da gradi svoju srecu na tudjim suzama. Ali, kada vec dodje do toga da se uveri da se neko igra sa njegovim srcem, znajte da nema nimalo sumnje da ce umeti da uzvrati  na iti nacin. Jer jarac je dobar covek ali nije osoba koja ce trpeti da ga bilo ko laze i to je najveca moguca istina.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2