Jarac je covek koji se ne stidi svojih emocija , on se ne plasi ni plakati ni smejati se pred drugima.

Jarac je covek koji se ne stidi svojih emocija , on se ne plasi ni plakati ni smejati se pred drugima.

Januar 13, 2022 Aus Von luca

Ovaj znak zodija na polju ljubavi veoma je odan i posvećen. Voli čitavim srcem, telom i dušom. Daje se maksimalno u taj odnos.

Voli bez granice i bilo kakvih ograničenja. Daje celog sebe. On je taj koji će prvi pokazati emocije i ljubav i toga se ne stidi. Partneru će jasno staviti do znanja da je njegova ljubav čista i iskrena.

Pridruži se u našu grupu ako si JARAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ne vole te igrice koji će na bilo koji način povrediti ili poljuljati odnos. U stanju su da urade neprocenljive stvari kako bi svom emotivnom partneru pokazali i dokazali ljubav.

Ništa manje ne očekuju i od suprotne strane. Ono što nikada ne praštaju jeste izdaja. Takođe, ono što im je jako bitno jeste da vide da ih partner poštuje i ceni. Ukoliko vide da ovo nije u onoj meri u kojoj oni zaslužuju da bude to će otvoreno i reći.

Jarac uvek i u svakom me+omentu tačno, precizno i jasno zna šta želi, a šta ne. Iz tog razloga uvek donosi veoma sigurne i važne odluke na osnovu svoje intuicije i unutrašnjeg duha. Ove osobe su veoma snažne i stabilne i sasvim uspešno se bore za svoje ciljeve.

Takođe, ove osobe veoma su iskrene. Pa tako da će svojim prijateljima uvek i u svakom mometu reći iskreno mišljenje i stav. Ono što ove osobe sebi nikada ne bi dozvolile ili oprostile jeste da po bilo kom segmentu zavise od nekoga.

Osećaj za komunikaciju i sklapanje prijateljstava im je značajno izražen.

Seiten: 1 2