JARAC: LJUBAV U OKTOBRU!

AKO STE U VEZI:

Ovo bi mogao biti sjajan  period za vas.

Sjajan period da se uverite u to da je nekome   stalo do vas i ljubav je ono sto vam bez imalo sumnje    daje snagu i osecaj sigurnosti.

Ali ne smete ni u kom slucaju da dozvolite da vam  to sto ide na polju emocija bude izgovor da na   bilo koji nacin zapostavite svoje  obaveze.

Vi ste osoba  na koju se vase kolege  uvek mogu osloniti. Nemojte sebi dozvoliti da ih  ikada i na bilo koji nacin razocarate.

 

Morate da naucite da razdvojite privatno od poslovnog i da pri tome uzivate u svim lepim situacijama koje vam svakako slede.

Zasluzili ste da vas neko  voli.

Zasluzili ste da imate nekog ali to ne znaci da u bilo kom slucaju smete     okrenuti glavu od obaveza koje cekaju samo na vas.

Igrajte pametno i nadjite   nacin da  zavrsite svoje obaveze na vreme ali i da voljena  osoba bude pored vas.

To je jedini nacin  da svi budu srecni ali i da  vi nekog ne razocarate.  Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da nema razloga za brigu  …  Jer ste vi svoje srce sada dali pravoj osobi. Ona ce itekako umeti da vas voli.  I da vas pri tome iskeno usreci.

Vi ste osoba koja zaslužuje pravu osobu pored sebe koja će bezuslovno da vas voli. Uživajte u pravoj ljubavi bez ustezanja.

Nastavak na sledecoj  strani…