JARAC: MESECNI HOROSKOP ZA JUL – Da li ste spremni za NOVU LJUBAV?

JARAC: MESECNI HOROSKOP ZA JUL – Da li ste spremni za NOVU LJUBAV?

Juli 8, 2018 Off By luca

Posao:

Dragi Jarčevi,
U prvoj dekadi jula Sunce pravi trigon sa Jupiterom. Ostvarićete efikasniju saradnju sa poslovnim partnerima i spoljnim saradnicima, kao i sa nadređenima. To će vam doneti dobitke, a bićete u mogućnosti i da ostvarite uspon u karijeri. 5. jula Merkur pravi opoziciju sa Marsom kroz vaša polja novca i platnog prometa, što će se nepovoljno odraziti na vaše finansijsko stanje. Izbegavajte ishitrene poteze i nepotrebne troškove. Imaćete dobar osećaj za poslovne pregovore zahvaljujući trigonu Sunca sa Neptunom. U odnosima sa saradnicima doći će do napetih odnosa zbog nerešenih finansijskih obaveza, što možete rešiti jedino nalaženjem zajednički prihvatljivog rešenja. 12. jula će Venera praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti uspeh kroz realizaciju jedne plodne ideje, posebno ako se bavite kreativnim poslom ili oblastima zabave. 14. jula će Venera praviti trigon sa vašim vladarem Saturnom, što je pogodno vreme da odete na godišnji odmor i na putovanje na duže relacije, u inostranstvo, ako ste planirali. Poslovi će vam se odvijati stabilno.
Venera će praviti sekstil sa Jupiterom 22. jula. Imaćete dobitke preko timskog rada i kroz kontakte sa inostranim partnerima, obrazovnim institucijama i ljudima koji su visokoobrazovnog profila i koji su stručnjaci u svojim oblastima delatnosti kao što su profesori na univerzitetu i inženjeri. Opozicija Venere sa Neptunom doneće vam 24. jula teškoće u saobraćaju i u pregovorima koji vbeć duže vreme traju oko novih poslovnih projekata. Biće vam teško da usaglasite stavove sa drugom stranom. Čuvajte se pokušaja obmane. Merkur će krenuti retrogradno 26. jula, što je signal da je vreme da se pozabavite rešavanjem zaostalih dugovanja i ostalih nerešenih finansijskih obaveza.
Nezaposlenim Jarčevima će se pružiti mogućnost da se zaposle kao saradnici u prodaji robe koja je inostranog porekla, a koja je povezana sa kozmetikom i proizvodima za higijenu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prijaće vam da sa voljenom osobom odete na putovanje tokom prve polovine jula. To ne mora da bude zajednički godišnji odmor, već i odlazak na neku turističku destinaciju vikendom. Odlazak na planinu, jezero, u prirodu svakog vikenda prijaće i vama i partneru da se opustite i više vremena posvetite jedno drugom. To će pojačati vašu bliskost.
U drugoj polovini jula imaćete ideje kako da vaše zajedničke trenutke sa partnerom učinite zanimljivim. Zainteresovaćete partnera za kreativne zajedničke aktivnosti i za neke sitnice koje će popuniti ostvarenje nečega što vam je u ovom trenutku iz nekog razloga nedostupno. Komunikaciju sa partnerom ćete poboljšati. Uspećete da ostvarite nešto što ste odlagali.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2