Jarac ne zlopotrebljavajte njegovu dobrotu, skupo ce vas kostati.

Jarac ne zlopotrebljavajte njegovu dobrotu, skupo ce vas kostati.

November 21, 2022 Aus Von luca

Sta se desi kada zloupotrebite dobrotu jednog jarca? Kakko on reaguje na to?

Sta se desi kada jedan jarac oseti da ste losi? Veoma poslovni i ambiciozni, preokupiran i su svojim životom i obavezama. Tako da jarac nema vremena za spletke i analizu tudjeg života. Neće vas bez razloga dirati i vršiti frustracije.

Jedina stvar što može da ga uznemiri je nepravda i zlobno mešanje u njegov život. Ako ga nagazite, bežite mu sa puta! Jarčevi su veoma privrženi svojoj porodici. Veoma žustro će stati iza svog prijatelja, člana porodice ili voljene osobe. Ne očekujte od jarca da vam uzvraća jeftinim trikovima i pogrdnim rečima. Jarac će vas na fin način spustiti na zemlju.

Kada ih uhvati bes sklonice se jer ne žele da ih neko vidi ranjive. Ali će posle izaći veoma staloženi i osoba koja je izazvala taj bes platice skupo svaki njihov potrošen živac. Nikada mu ne dirajte najmilije tada ne bira sredstva.

Sta se desi kada se poigrate sa dobrotom jarca? Ne zloupotrebljavajte njihovu dobro jer će to da vas košta ugleda. Poštace se da zazalite. Njihov bes je najgori jer je tih i udara tačno u centar.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jarcevi su veoma ponosni i drze do sebe, kada su ljuti nonsalstno ce se povući i osamiti. Jer svoje emocije i razočarenje ne zeli da pokazuje. U stanju je da se zatvori i udubi u posao i preokupiran obavezama kako niko ne bi video njihov bes koji kulja u njima.

Ne pokusavajte da salom ih nasmejete, jer im tada uopšte nije do humora, samo crte pogoršati stvari. Nikada se ne igrajte sa njihovim strpljenjem, jer postaju prave temporalne bombe. I verujte, ne želite biti tu kada ta bomba besa pukne. Baš zato što su veoma nezgodno kao neprijatelj, većina prepozna u jarcu prijateljsku nastrojenost i čuvaju takvu osobu kao prijatelja.

Ako vam jarac postane prijatelj znači da vas je pustio u svoj život zauvek.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2