JARAC: Nikada nemojte pokusavati da ga zloupotrijebite , jer to ce vas zasigurno mnogo kostati.

Jaracje veoma tvrdoglav i kada ga povrediti ne očekujte oprostaj i razumevanje tek tako. Trebave vam dug period da bi vam oprostio. Ako je to i moguce.

Veoma dobro pamti ko ga naljuti i izazove gomilu negativnih osećanja kod njega. Veoma je moguće da vam nikada to nece zaboraviti. Zavisi koliko ste mu bitna osoba, mozda moze neko vreme da curi i trpi. Ali ako se igrate sa njegovim strpljenjem, kada pukne, izbrisace vas iz svog života kao gumicom! Pri tom ce se pobrinuti da ga nikada vise ne povredite! Veoma su ambiciozni i vole da im se drugi dive na njihovom uspehu.

Svoj put grade uz puno poštovanje i strpljenja, vole da su sigurni da sve sto ostave iza sebe i ursde. Da je 100% besprekorno odradjeno. Zato je veoma tesko UCI u zivot i osvojiti poverenje jednog jarca. Da jako tesko, ali zato jako lako ga moze izgubiti. Veoma su sumnjiva i, jer i ne veruju ljudima.

Pridruži se u našu grupu ako si JARAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ako imate jarca za prijatelja cenite to! On je prijatelj za ceo život, ako to iskoristite dobićete neprijatelja takodje za ceo život! Tako da vas savetujemo da je ovaj horoskopski znak veoma prgav i čak i veoma nezogan. Ne petljajte se sa njim, bolje je dosta da ga imate kao prijatelja nego kao neprijatelja.

Mnogi nisu ni svesni koliko oni zaista nisu naivni i kada im se zamerate spremni su na sve.