Jarac on ne gubi , ali gube svi oni koji izgube njega!

Jarac on ne gubi , ali gube svi oni koji izgube njega!

Oktober 27, 2022 Aus Von luca

 JARAC

Znak koji cini sve za ljubav i znak koji nikad i ni u kom slucaju ne dize ruke od onog sto zeli. Jarac je neko ko ce vam biti tu i voleti vas iskreno i iznad svega.Moramo da kazemo da je ovo bice koje ce vas voleti iznad svega i bice kojem je  vaznije od svega da ima prave ljude kraj sebe. To je za svaku pohvalu.

Moramo da kazemo da je jarac znak koji cini prvi korak kada se iskreno zaljubi i to je samo zato sto zna da je zivot nesto sto se brzo zavrsi..

 

Pridruži se u našu grupu ako si JARAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

I zato i zeli da   se bori za ono sto zeli i nikada  i ni  u kom slucaju nece odustati od onoga do cega mu je stalo.

Moramo da naglasimo da je jarac neko ko ce vas voleti iznad svega i biti  vam tu kao sto nije nijedan drugi  znak. Cuvajte ono sto imate kada je jarac u pitanju jer ce biti tu za vas kao sto nije niko drugi. Imajte to na umu, jer on aj ko ima jarca kraj sebe  zna koliko ovaj znak vredi. On nema dlaku na jeziku i moramo   da kazemo da ce itekako umeti da vas voli, da vas razume i da vam bude oslonac i rame za plakanje.

Ono sto moramo da dodamo jeste da je  ovo znak koji ce vam biti odan i veran bas uvek. Na svaki moguci nacin, i u svakom slucaju.

Ono sto takodje moramo da kazemo jeste da je jarac   neko ko ce   biti odan u vecini slucajeva.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2