JARAC : On sluša sebe i svoje srce, pa makar ga TO KOŠTALO!

Vrline jednog jarca su...?

On zaista zasluzuje ono najvece postovanje zbog svega onoga sto cini. On je covek koji svoj zivot zivi na jako hrabar nacin. Jarac ne prestaje izazivati divljenje sa svojim postupcima, a njmu se dive cak i oni ljudi koji ga ne vole samo sto to ne zele priznati…

 

On je resen da sve svoje dragoceno vreme iskoristi na sto je moguce bolji i lepsi nacin. On je covek koji ne zeli da zali zbog propustenih prilika nego on zeli da koristi aposlutno svaku priliku koja mu se pruzi. Nikada jarcu nije nedostajalo hrabrosti ni za sta. NIkada se on nije plasio problema i poteskoca nego je oduvek cinio ono sto je zeleo.

Sa jarcom isto tako nikada niko nije mogao upravljati. On je oduvek cinio ono sto je zeleo, a on nije dopustao drugim ljudima da mu govore sta da cini. Jako je pravican covek jarac. On je covek koji se nikada ne mesa u zivote drugih ljudi. Ali on isto tako ne dopusta drugim ljudima da se mesaju u njegov zivot. Ne moze zaista niti jedan covek na ovom svetu uceniti jarca ni na kakav nacin. To niko ne moze uciniti, jer je on zaista covek koji ne pristaje na ucene.

Jarac zeli da se izbori za onu najvecu srecu. A on isto tako zeli da se izbori i za velike uspehe. Medjutim, jarac nije spreman da dodje do bilo cega po svaku cenu. On nikada nije bio spreman da cini postupke na stetu drugih ljudi, a on isto tako nikada nije bio spreman da se odrekne svog postenja zarad uspeha.

Ako zbog necega jarac zasluzuje veliko postovanje, onda on zasluzuje postovanje zbog toga sto ga krase brojni ljudski kvaliteti. On je zaista covek u kojem kuca veliko srce puno dobrote, a on je isto tako jako posten i pravican covek.