JARAC: On svoju ljubav i vernost dokazuje sa delima i to u teskim trenucima!

 

Ipak, jarac je poseban pre svega iz jednog razloga. A on je poseban zbog toga sto tako malo govori. On zaista malo govori, jer zna da reci nista ne znace. On malo govori, ali zato mnogo cini. Sve je kod jarca oduvek bilo podredjeno samo delima i nema nikakve dileme da ce to zauvek biti tako.

Jarac posebno ne govori svojim voljenim osobama o svojoj ljubavi i vernosti. On ne govori o njima nego on svoju ljubav i vernost dokazuje sa brojnim delima i to obicno najvise onda kada je najteze. Upravo se svaka draga osoba jarca na njega moze osloniti onda kada joj je najteze.

Pridruži se u našu grupu ako si JARAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Kada je nekoj voljenoj osobi jarca tesko, onda je on tu kako bi joj pomogao i kako bi joj omogucio uzivanje u sreci. Nista jarcu nije tesko da ucini kako bi nekoj osobi zivot pretvorio u prelepu bajku. On zeli da njegove voljene osobe budu srecne i nasmejane, a pri tome mu uopste njije vazno kako ce njemu biti. Spreman je jarac na odricanja zarad srece voljenih osoba i on ce uvek biti spreman na njih.

Nista jarcu reci ne znace i zbog toga toliko dobrih dela cini. Jarac nikada nije voleo recima nego je oduvek voleo srcem. Sve sto on zeli da dokaze, on to dokazuje sa svojim brojnim delima. Jarca je prava privilegija imati kraj sebe.