JARAC, OVAN I BIK – Ovi znaci su TVROGLAVI, ISKRENI i PRAVEDNI, oni se zbog svog KARAKTERA nikada ne menjaju, a njih najvise krasi njihova DOBROTA i POSTENJE!

JARAC, OVAN I BIK – Ovi znaci su TVROGLAVI, ISKRENI i PRAVEDNI, oni se zbog svog KARAKTERA nikada ne menjaju, a njih najvise krasi njihova DOBROTA i POSTENJE!

10 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Postoje osobe koje znaju u svakom trenutku sta zele, postoje osobe koje ne razmisljaju previse, nego su uvek sigurne u sve, postoje osobe koje uvek krasi dobrota i postenje,a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Jarca, Ovna i Bika…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

JARAC

 

Jarcevi su osobe od kojih se uvek zna sta se moze ocekivati, od jarceva se uvek moze ocekivati pre svega velika iskrenost, ne postoje situacije u kojma oni  govore lazi,  lazi oni ne podnose i oni uvek i u svakoj prilici govore samo istinu.

Toliko su drage osobe jarceva pokusavale da ih promene, ali to ne moze nikome uspeti, jarcevi se ne menjaju oni ostaju isti,  oni zbog svog karaktera prosto ne mogu da se promene.

Jesu jarcevi veoma cesto tvrdoglavi, to nije nikakva tajna, ali oni prosto ne zele da pristanu ni na sta sto im ne odgovara, jarcevi znaju uvek sta zele i oni zbog svoje tvrdoglavosti uvek i uspeju u tome.

Takodje njih krasi njihova velika pravednost, do pravde im je najvise stalo, stalno se mogu primetiti jarcevi kako se bore za pravdu, iako mnogi smatraju da pravsda ne postoji ,jarac dokazuje suprotno, jarac se uvek izbori za pravdu.

Kada su u pitanju osobe rodjene u znaku jarca ipak se kod njih najvise postuje njihova dobrota i postenje, posto su te dve karakteristike ono sa cim se ponose jarcevi, oni svoju dobrotu rado poklanjaju, a isto tako sve ostvaruju na neki pravedan nacin, jarcevi su zaista posteni i pravicni ljudi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3