JARAC – PRECIZAN horoskop za NOVEMBAR!

Mesecni horoskop za jarca

Precizan horoskop za novembar za jarca!

LJUBAV

Za osobe koje su rođene u horoskopskom znaku Jarca što se tiče ljubavi biće veoma zatvoreni i tajnoviti pre svega u ovom mesecu. Postoji velika verovatnoća da se zaljubite i preokupira vam pažnju  osba koja je zauzeta. Takođe postoji mogućnost da počnete vezu koju ćete želeti da zadržite što dalje od očiju javnosti. Odnosno u totalnoj tajnosti, jednostavno vam je naišao takav period da će to biti vaša inicijativa. Može da vam se desi da vas zainteresuje osoba o kojoj retko ko išta zna. Baš iz tog razloga što je toliko tajanstvena.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Osobe koje su zauzete u ovom mesecu će podlegati velikom iskušenju. Da prevare osobu sa kojom su u vezi i neće to izbeć. Ući će u tajnu vezu mimo svoje veze koja im je javna. Mada naš savet je da se sklonite od te priče, posvetite  se maksimalno svom partneru, može da vam se desi da itekako upadnete u velike nevolje koje će vam itekako ići na štetu, izgubićete nešto što imate zbog vašeg hira. Može da vam se desi da se itekako zaljubite baš u tu osobu sa kojom varate svog partnera sa kojim ste u vezi. Da budete ostavljeni od strane obe osobe.

Jednostavno tada ćete morati da snosite svoje posledice koje su vam doneli vaši ishitreni postupci. Ali nećete nikako biti spremni na to. Razmišljajte na vreme o svemu. Jednostavno, ovaj period će vam biti veoma turbulentan ukoliko ne budete racionalni. Ukoliko ne budete pre svega dobro razmislili o svojim postupcima. Neka vas osećaji za nečim prolaznim nikako ne vode.

Nastavak teksta na sledećoj strani..