Jarac taj covek ima petlju da vam klaze sve u lice , ma kakva  istina bila.

Jarac taj covek ima petlju da vam klaze sve u lice , ma kakva istina bila.

Oktober 16, 2022 Off By luca

 JARAC

Ovo je znak koji u ljubavi cini prvi korak. Ovo je neko ko ume da voli jako i snazno i ko nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od   ljubavi. Cak i u poznim godinama jedan jarac ce imati  hrabrost da zapocne novu romansu. To  je prosto  zato sto  zivi za ljubav i od ljubavi i sto mu nikad nece  pasti na   pamet  da  odustane od toga da voli i da bude volje.

Moramo da kazemo da je jarac bice koje ce vam biti tu kao sto nikad niko nije bio.

 

Pridruži se u našu grupu ako si JARAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Zato sto je ovo neko ko kad zavoli daje sve od sebe i ljubav mu je uvek bila i  ostala na prvom mestu.

No, ono   sto moramo da kazemo jeste da je ovo neko ko ce vas voleti. Neko ko ce vam biti odan i   voleti vas   kao  sto nije niko ranije, ako mu dokazete da ste vredni njegove ljubavi. Jako su male sanse da se osoba rodjena   u ovom znaku zaljubi na prvi pogled ali se i to desava.

Zapravo, u najvecem broju  slucajeva osoba rodjena u ovom znaku ce se zaljubiti u nekog sa kim je bila prijatelj. Kad nekog dobro upozna,kad mu  upozna dusu, tad se  najcesce i  emotivno veze, a nije ni svestan kada prijateljstvo predje u  ljubav.

Jako je vazno da kazemo da vam jarac nikad nece  zabiti noz u ledja.

No,ako vi to uradite njemu onda neka vam  bude na umu da bi itekako mogao da vam vrati milo za drago. On je dobar covek, ali nije naivna budala sa kojom cete moci kako hocete i kako zelite.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2