Jarac uvek dobar saputnik oslonac ali ne dozvoljava nikom da od njega napravi budalu.

Jarac uvek dobar saputnik oslonac ali ne dozvoljava nikom da od njega napravi budalu.

Februar 3, 2023 Aus Von luca

On je osoba koja je uvijek vesela i privlači  iskrene prijatelje, koji mu pružaju puno saosjećanje i smirujuću energiju.

Vrlo je iskren, korektan, pošten i veoma  objektivan. Uvijek se trudi da bude  nasmijan i drag, da je zabavan, ugodan i da ima prave i iskrene namjere. On je dobra osoba, dosljedan i dobar oslonac u mnogim životnim situacijama.  Kao osoba je plemenitog karaktera, dobronamjernog duha i iza sebe ostavlja veliki trag.

Sa njim nikad nije dosadno u društvu, otvorenog je uma i uvijek je otvoren za nove mogućosti.

Vrlo je dosljedna osoba, a koja drži do svojih principa. Veliku važnost daje dobroti  i sposoban je da kontroliše svoje emocije.  Uljudan je,  ljubazan i može popraviti svako raspoloženje i učiniti dan boljim.

Pozitivan je prema svakom,  sve poštuje  i uvijek upućuje svoj osmjeh  sa kojim dokazuje da je njegova dobrota ideal ljudskosti.

Njegova sretna duša iskreno vjeruje u sebe i u ljubav, a koja je najmoćnija pokretačka snaga na svijetu. Uvijek čini kako bi zvijezde na nebu postale svjetlije, te bi tada pružao bezuvjetnu ljubav.

Ljubav mu se uvijek dešava iznenada, kao udar munje, ona ga mami i hrabri i sve posloži na svoje mjesto. Ljubav ga ponekad usmjerava prema različitim emocijama i ona mu otvara paletu prekrasnih osjećaja.

 

Nastavak  na sljedećoj stranici

Seiten: 1 2