JARAC,VODOLIJA,RIBA-LJUBAVNI HOROSKOP za 16.avgust – saznajte sta vas ceka!

JARAC,VODOLIJA,RIBA-LJUBAVNI HOROSKOP za 16.avgust – saznajte sta vas ceka!

August 15, 2018 Aus Von luca

JARAC

Dragi JARCEVI,nas savet za vas je da se danas potpuno posvetite osobi do koje vam je stalo.Cak i ako je ta osoba samo vas prijatelj,odnosno ako ona misli da jeste, jer  je danas   dan kada  bi sve moglo da se promeni iz korena.Veoma je vazno da nadjete dovoljno  vremena za   nju jer ce ona danas biti veoma  tuzna tako da je to odlicna prilika da joj dokazete svoju ljubav.

Cak i ako ste   sa njom samo prijatelj,imate priliku da joj dokazete koliko vam je stalo jer ce ona umeti konacno da protumaci vase signale i da shvati sta je ono sto vi iskreno osecate.

Kada je rec o Jarcevima koji su u vezama,ovo bi takodje mogao biti  dan kada   morate dokazati vasoj voljenoj osobi koliko su jake vase emocije.Mozete da joj dokazete da ste uz nju ma koliko tesko da bilo jer je upravo onda kada je tesko jasno kome je stalo a ko samo glumi da jeste.

Ako vasu voljenu osobu danas usrecite i popravite joj raspolozenje to ce vas uciniti velikim u njenim ocima.

 

VODOLIJA

Drage Vodolije,nemojte danas ulaziti u nove veze.To  jednostavno nije nesto sto vam danas moze doneti srecu ali zato  je razocarenje sigurno.Ako  vam se  cini da jedan Lav ima ozbiljne namere sa vama znajte da je to nazalost samo vas los utisak jer je jasno da on ima u planu samo da se poigra sa vasim iskrenim srcem,ali nemojte mu to dozvoliti.Vi ste osoba kojoj je ljubav  preko potrebna i to se vidi na vama tako da je zato veoma moguce da ce neko pokusati da vas zavede i prevari bas zato sto ste ranjivi i tuzni a to ne umete da sakrijete.

Vodolije koje su u vezi ce danas uzivati. Vasa voljena osoba ima mnogo svojih mana i to je realnost,ali njoj je do vas itekako stalo i jedino sto ce vam biti vazno je upravo  to da ona s vama ima ozbiljne i velike planove.Ovo je dobra prilika da resite vase nesporazume i da pocnete ispocetka jer je jasno kao dan da su medju vama zaista iskrene i jake emocije iako vi to  ponekad ne znate da pokazete.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2