JARAC,VODOLIJA,RIBA-ljubavni horoskop za 19.avgust: Neko danas ide na PRVI SASTANAK…

JARAC,VODOLIJA,RIBA-ljubavni horoskop za 19.avgust: Neko danas ide na PRVI SASTANAK…

August 18, 2018 Aus Von luca

JARAC

Nemojte ocekivati  da vam se danas desi nesto posebno na planu ljubavi.Ovo jednostavno za pripadnike vaseg znaka nece biti odlicna prilika za ljubav.No,  neka vas to ne brine,jer cete moci da se posvetite nekim drugim stvarima.

Jarcevi koji su slobodni ce danas,iako je vikend,imati dosta posla tako da prosto necete ni imati  vremena da se posvetite emocijama   niti ce vam ovo biti previse vazno.Sad ste trenutno  u fazi kada vam nije niko potreban i moze se reci da  u tome  na neki nacin uzivate.

Kada govorimo o Jarcevima koji su u vezi  vama ce danas biti  jedan obican dan,bez vecih promena.Dobro bi bilo kada bi ste pronasli vremena ne samo za svoje obaveze vec i za voljenu osobu te joj danas priustili da shvati koliko vam je do nje zapravo stalo. U poslednje vreme je medju vama doslo do nekih manjih svadja ali danas ce sve to da  bude u drugom planu i nece vas previse zanimati ono sto je bilo medju vama ranije i to vam je itekako pametno.Gledajte ka buducnosti.

 

VODOLIJA

Iako vi to nikad ne bi ste priznali, ovih dana jos uvek jako razmisljate o jednom Ovnu koji je bio vazan faktor u vasem zivotu.Morate pre svega da shvatite da se vasa ljubavna prica zavrsila i da jednostavno nema nade da se medju vama ponovo nesto desi.

Neka vam to  bude jasno, i zato  morate vec jednom da se okrenete ka buducnosti.Imate veliko srce koje je zeljno ljubavi i zato se danas posvetite tome da konacno  svoje srce otvorite i spremite ga za nove ljubavi.Ono sto je bilo u proslosti neka tamo i ostane jer je to zapravo  jedino pametno i logicno resenje.

Slobone Vodolije bi u vecernjjim satima mogle dobiti poziv za sastanak sa jednom Devicom i nemojte puno razmisljati da li da je prihvatite.Svakako da  treba da probate,bar da bi ste se malo zabavili.

Vodolije koje su u vezi moraju danas da preispitaju svoje emocije.

Ako vam   nije stalo do voljene osobe kao na pocetku vase veze onda  pokusajte da nadjete razlog za to i da popravite ono sto se popraviti da.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2