JARČEVI šta vam sprema mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje zaista u svakom mogućem momentu ćete se dokazivati. To je zaista stvar za koju ćete stalno imati neku potrebu. Jedna velika istina u svemu jeste ta da ćete se ponašati i više nego nerealno prema partneru. Želećete da ste u svakom momentu vi ti koji ste u pravu. Ali u redu biće momenata kada ćete biti. Ali biće momenata kada nećete stalno vi biti te osobe koje su u pravu. Iz tog razloga ćete zapadati često. Tako da zaista treba da pokušate da malo psustite loptu kada je vaš odnos sa partnerom u pitanju. Nemojte da mislite da ćete postići nešto ponašanjem koje nije realno. Tako da zaista nikako nemojte da pokušavate da se dovodite u situaciju koja pre svega neće biti dobra za vas.

Ne treba da vi budete tao osoba koja će testirati strpljenja vašeg partnera. To ne treba da radite ni u jednom momentu. Jer možete da dovete vašu vezu zaista pred pucanje samo zato što ste vi ta osoba koja je previše nerealna. Tako da bitno je da se vi ponašate realno prema partneru i to će biti i više nego dovoljno. Tako da samo se prepustite u svakom momentu opuštenom odnosu.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje će pre svega tačno znati kako gunkcionišu u životu. Niko neće moći da ih nasamri jer će generalno biti spremni na sve. Tako da je jako bitno da se ponašate tako odgovorno prema sebi. I mnogo toga ćete postići u odnosu. Jednostavno nemojte nikako da dozvolite da u bilo kom momentu se ponašate manje od svojih kriterijuma. Treba da ih imate zacrtane i stvarno ćete daleko dogurati jer imate sve predispozicije za to. A pored toga zvezde će vam biti i više nego naklonjene.

Nastavak teksta na sledećoj strani…