JEDNA REČ će svakom znaku obeležiti 2018. godinu! Rakovi posle 7 teških godina mogu da odahnu, a OVAJ ZNAK očekuje SAMO IZOBILJE!

JEDNA REČ će svakom znaku obeležiti 2018. godinu! Rakovi posle 7 teških godina mogu da odahnu, a OVAJ ZNAK očekuje SAMO IZOBILJE!

Juli 10, 2018 Off By luca

Nova godina predstavlja novu priliku za novi početak. Ipak, nekad se i najbolji planovi izjalove, naročito onda kada je svemir isplanirao nešto drugo za nas.

 

Naravno, to ne znači da ćemo se samo prepustiti sudbini već osluškivati znakove i poruke kako bismo krenuli u pravom smeru. U tome vam može pomoći i jedna reč koja će vas voditi kroz 2018. i koja će vašem znaku horoskopa obeležiti godinu.

 

 

Ovan: OTKRIVANJE

U 2018. godini Ovan će biti fokusiran na svoju unutrašnjost te će pretražiti svaki ugao, pukotinu i rupicu svoga života. Tokom tog procesa, naučićete neverovatne nove stvari o sebi, ali i suočiti se s manje divnim iskustvima. Imaćete priliku da razotkrijete i delove sopstvene prošlosti što će vašu budućnost učiniti jasnijom.

 

 

Bik: NEOPRAVDAVANJE

Bikovi uvek na prvo mesto stavljaju potrebe i želje drugih, a sami sebi stalno su manje važni. U 2018. godini to će se promeniti te će pripadnici ovog zemljanog znaka konačno sebe staviti na prvo mesto. I to će činiti bez potrebe da se ikome opravdavaju što uživaju kao nikada pre.

 

 

Blizanci: KRETANJE

Pripadnici ovog vazdušnog znaka u 2018. stalno će biti u pokretu i niko neće moći da ih zaustavi. Sav trud koji su Blizanci uložili u prošloj godini, napokon će početi da se pokazuje isplativim, i u ovoj godini napredovaće velikim i malim koracima. Blizancima će sreća biti naklonjena i u poslu i u ljubavi dok će kretati u otkrivanje novih, uzbudljivih teritorija.

Nastavak na sledecoj stranici..

Seiten: 1 2 3