Jesen pocinje 23.septembra:Evo sta te po zodijaku ceka do pocetka zime!

Jesen pocinje 23.septembra:Evo sta te po zodijaku ceka do pocetka zime!

September 11, 2022 Aus Von dea

 Pred nama je jesen. Zbog cestih kisa, cesto nam je i raspolozenje tmurno,ali nekima ce ovo leto biti predivno…

 

 OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce  vam ovo godisnje doba biti lepo. Da nema nimalo sumnje da vas ceka godisnje doba kada ce sve doci na svoje i kada cete konacno moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali.

 

 BIK

Sve vam je jasnije da je jedan rak iskren prema vama i da vas iskreno voli. Ako mu date priliku nema sumnje da bi mogao da vas usreci na jedan poseban nacin. Samo nemojte da odustajate od svojih namera jer jesen donosi lepe promene.

 

 BLIZANCI

Sledi vam jako lep pocetak. Moze se reci da cete u narednom periodu shvatiti da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze svoje emocije. Ovo bi moglo biti godisnje doba iz vasih snova. To je cinjenica.

 

 RAK

Ova jesen ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta je ono sto vam tacno  treba za srecu. No, imajte na umu da nista nije nemoguce za onoga ko je spreman da se bori. Mislite o tome.

 

 LAV

Sve ce biti u redu, posle niza suza i razocarenja cete konacno moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Jasno je da je jednom raku stalo do vas i moze se reci da ce vam ova jesen doneti ostvarenje nekih velikih zelja.

 

 DEVICA

Ovo ce biti jako lep period za vas. No, nema sumnje da cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja i da ste ostvarili svoje snove. Samo nemojte da odustajate od ljubavi, jer onaj ko voli taj dobro zna kada je vreme da se bori.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2