Jeste li pronašli svoju “srodnu dušu”?

Jeste li pronašli svoju “srodnu dušu”?

August 13, 2019 Off By luca

Ljudi kad kažu srodna duša pretežno misle na osobu koja ispunjava naše srce i koja nas voli i želi podijeliti sve trenutke svoga života s nama.

Osoba koja nam daje ljubav i harmoniju, romantiku… Ali ta osoba nije srodna duša nego naša određena srodna duša.

Ta srodna duša je muški ili ženski dio nas. Radi se o ženskom ili muškom aspektu našeg višeg bića, naše više svjesnosti. Svaka osoba, bilo muško ili žensko, ima u sebi mušku i žensku stranu. Desna strana je takozvana ženska ili jing, a lijeva strana je takozvana muška ili jang.

Srodne duše se prepoznaju po boji, mirisu, zvuku, melodiji i međusobno se privlače. Srodne duše su uvijek ista bića! One imaju isti zvuk, miris i iste energije čak i ako izgledaju potpuno drugačije ili ako se jedna duša inkarnirala, a druga ne.

Tu energiju naše srodne duše osjećamo u srcu, jer se tu ta frekvencija u svakom slučaju osjeća i mi znamo da postoji naše sjedinjenje.

Slično se dogodi ako se srodne duše sretnu. Onda se prisjetimo vječne ljubavi između nas. Pravi uzrok “ljubavi na prvi pogled” je prepoznavanje voljene osobe u srcu. Kod prepoznavanja srodne duše je osjećaj tako lijep, Božanski i mi mislimo da postoji samo jedna srodna dusa.

Ali nije uvijek tako da svoju srodnu dušu odmah prepoznamo. Katkad se dogodi da sretnemo srodnu dušu i tek poslije shvatimo da je ta duša bila kod nas, a mi je nismo prepoznali.

U svakom slučaju se radi o ljubavi. Jer postoje mnoge duše koje se vole, s kojima smo mi bili povezani u mnogim ulogama ( majka-dijete, prijatelji, unuk/a-djed baka…) i s kojima smo odigrali razne uloge života.

Isto tako se može dogoditi da u ovom životu ne sretnete svoju srodnu dušu, ali nemojte zbog toga biti tužni jer ste povezani sa svojom srodnom dušom na duhovnoj razini i nitko nas ne može odvojiti. Dvije srodne duše su povezane vječno.

nasstavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3