KAD SE JEDNOM PONIZIŠ VIŠE TE NIKADA NEĆE POŠTOVATI: U ovim situacijama moraš reći NE, pa makar crkla!

KAD SE JEDNOM PONIZIŠ VIŠE TE NIKADA NEĆE POŠTOVATI: U ovim situacijama moraš reći NE, pa makar crkla!

Juli 22, 2018 Off By luca

Svaka duža veza zahteva određenu žrtvu i veliku toleranciju, ali to ne znači da morate pristati na svaku glupost koju vam partner predloži. Uprskos tome, dugoročno povlađivanje će od vas napraviti sasvim drugu osobu, koja vam se neće nužno sviđati. Donosimo situacije u kojima je NE jedini odgovor koji morate da kažete.

Želi čudne stvari u krevetu

Na polju seksualnosti je uvek zabavno eksperimentisati, međutim poenta je da odnos bude obostrano zadovoljstvo. Ukoliko želi nešto na šta niste spremni, odlučno mu recite “ne”.

Želi da zaboravite prijateljice

U početku želite da provedete svaki trenutak zajedno, ali kako vreme odmiče, morate ga uvesti u krug svojih prijatelja. Postoji velika šansa da mu se neko neće sviđati i to treba poštovati. Međutim nikako ne treba da dopustite da vam zamera ili zabranjuje druženje s osobama koje njemu ne odgovaraju. Ko kaže da njegovi prijatelji vama ne idu na živce?

Bira vam garderobu

Svako ima pravo na komentar tuđih krpica, ali onog trena kad partner od vas traži potpunu promenu vašeg ormana, zapitajte se što tačno želi od vas.

Odeća je način na koji želite predstaviti sebe svetu u skladu sa svojim mogućnostima, i ako mu se to ne sviđa, najbolje je da se pozdravite.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2