Kada u tvoj zivot dolazi OSOBA koja ce ti ”OTKLJUCATI SRCE” i koja ce te VOLETI VISE OD SVEGA?! Izaberi jedno SRCE i saznaj!

Kada u tvoj zivot dolazi OSOBA koja ce ti ”OTKLJUCATI SRCE” i koja ce te VOLETI VISE OD SVEGA?! Izaberi jedno SRCE i saznaj!

19 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Velikoj ljubavi se svi nadamo i za veliku ljubav svi zivimo, svi se naravno nadamo da ce u nas zivot uci osoba koja ce sve promeniti, osoba koja ce nas usreciti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SRCE  A.

 

Imali ste vi uspeha i neuspeha na planu ljubavi, imali ste mnogo tuge, ali isto tako i mnogo srece, ali vi ne zelite da se sve menja u vasem zivotu, vi zelite da ljubavi imate uvek mnogo.

Srce koje ste izabrali otkriva kada ce u vas zivot uci osoba koja ce vas voleti vise od svega:

”Uskoro vam se blizi taj trenutak, uskoro vam se blizi trenutak kada cete upoznati osobu koja ce vas voleti najvise na svetu i osobu koja ce vam otkljucati srce, a to vas ocekuje vec prvog dana meseca avgusta, upravo vas tada ocekuje nesto predivno, upravo cete tada upoznati tu osobu, a nedugo zatim sa tom osobom cete zapoceti vezu”.

Srce vam otkriva da vas taj ”magicni trenutak” ocekuje vec prvog dana avgusta meseca, upravo tada cete upoznati osobu koja ce vam otkljucai srce i koja ce vas voleti vise od svega na svetu, a sa tom osobom cete zapoceti vezu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3