Kaju se, pate i zele da vrate vreme: Bivsi partneri ovih znakova zele vas oprostaj!

Kaju se, pate i zele da vrate vreme: Bivsi partneri ovih znakova zele vas oprostaj!

5 Januara, 2024 Off By dea

Ako ste rodjeni u navedenim znacima zodijaka, znajte da vas bivsi partner zeli jos jednu sansu!

 

  VODOLIJA

Vas bivsi zeli da vrati vreme. Zeli da vas vrati u svoj zivot jer je u medjuvremenu shvatio koliko vas voli. Koliko vi zapravo vredite. Da li ce do toga doci, to samo vi znate, ali moramo da kazemo da je cinjenica da ta osoba silno pati. Istina je da je uradila sve sto je mogla da vas zaboravi ali nije uspela. Voli vas sve vise iz dana u dan i to je najveca moguca istina.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ta osoba je svesna svega. Toga koliko vas je povredila, toga da vam je slomila srce, toga da ste vi dobar covek kojem je ona unistila sve… Ali, znajte, da nema nimalo sumnje, ako odlucite toj osobi da date jos jednu sansu… Necete zazaliti. To je ono sto moramo da kazemo. Naravno, o tome treba da razmislite samo ako je volite iskreno, i ako ste spremni da preko svega sto je bilo predjete. Da zaboravite necete moci, ali da oprostite morate, ako zelite da koracate ponovo istim stazama.

 

   SKORPIJA

Jasno vam je sve. Jasno vam je da se jedna osoba silno kaje. Ali, vama to nista ne znaci. Vi ste konacno krenuli dalje, vi ste srecni i napokon imate ono o cemu ste mastali.

Ali, izvesno je da ce vam se u narednih par dana neko iz proslosti javiti. Neko je spreman da se bori za vas, neko sa vama zeli jos jednu sansu, a sve ostalo je na vama, i odluka zavisi samo od vas. Da li ste spremni da prastate, da li je to ono sto zelite, to je sve na vama. No, bitno je da budete iskreni. Treba da znate da je jasno da ta osoba koja vas je toliko povredila iskreno zeli da sa vama nastavi tamo gde je stala. Hoce li doci do pomirenja, to samo vi znate. No, nemojte ciniti ono sto ne zeli vase srce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2