Kako ces PROVALITI da te vara:Ovnu otmi telefon, Bika prati, Blizanca moras uhvatiti na delu…

Kako ces PROVALITI da te vara:Ovnu otmi telefon, Bika prati, Blizanca moras uhvatiti na delu…

Juni 26, 2018 Off By luca

OVAN

Ako Ovan vara onda to sasvim sigurno ima kao dokaz u njegovom telefonu.Pogledaj slike,poruke,zapise…Nesto ces sigurno da nadjes buduci da Ovan nije neko ko ume ista da sakrije tako da ce  verovatno ostaviti neki  trag nevere.

 

BIK

Bika ako vara,za sta su sanse veoma male,    moci ces da provalis samo ako ga budes pratila.Zato sto je Bik neko ko pazi na svaki detalj tako da su veoma male ili skoro nikakve sanse da nadjes  kod njega tragove prevare. Jedino resenje je da ga pratis i uveris se na delu.

 

BLIZANCI

Znak koji definitivno ume da vara.On se u tome snalazi kao riba u vodi i skoro da nema nikakve sanse da osobu rodjenu u ovom znaku provalis da te vara, jer on pazi na sve tako da je jedino resenje da Blizanca pratis u stopu  i da  ga uhvatis na delu,jedino tada nece imati nikakvog argumenta.

 

RAK

Rak je neko ko ne vara,on je jednostavno osoba koja je verna i koja daje sve od sebe u vezi a ako  mu nije stal on ce uglavnom to da prizna i da  nastavi dalje sam.Rak ako vara,on vara u mislima jer se moze desiti da bude sa jednom,dok sanja o nekoj drugoj osobi.

 

LAV

Lav je veciti sarmer i zavodnik  i njega je skoro  nemoguce uhvatiti na delu a on zavodi na svakom  trenu i jednostavno su velike sanse da te prevari  kad god pozeli,ali on  ce to tesko uraditi jer kada voli Lav je veran.Ali ako ipak dodje do toga,najbolje ce ti sve reci njegovi prijatelji jer ce svi redom pokusavati da  ga pokriju i sakriju   sta je uradio.

 

DEVICA

Devica  je veoma mirna i ona ne ume da radi nista lose niti ista prljavo tako da ako samo dodje do toga da te prevari njoj njena savest nece dati mira  i na kraju ce ti to sama priznati.

Nju ne trebas da pratis,dovoljno je samo da je pitas da li je verna i nece znati da te slaze.

 

VAGA

Vagu ce odati njeni pokreti.Ona kada bilo sta lose uradi  veoma je nervozna,stalno dira kosu,koristi telefon i primetno je nervozna.Ako pri tome ima ceste izlaske,ovo ti je jednostavan nacin da sve shvatis i da saberes dva i dva.

 

SKORPIJA

Osoba rodjena u ovom znaku vara u  mislima,ali skoro nikada zaista tako da realno i nema sanse da je bilo ko uhvati na delu.A sve i da to uradi ona je toliko precizna i toliko pazljiva da su sanse da je provalis jednostavno skoro nikakve.

 

STRELAC

Majstor prevare,covek kojeg nikada neces moci da uhvatis na delu.Jer on je neko ko prosto zna da se snadje,i ako samo dodje do toga da te prevari mozes da se pomiris sa tim da nikad neces saznati.On  je toliko dobar u tome da je u stanju da te ubedi da je nesto sto je belo crne boje.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2