KAKO DA SAZNATE DA JE VAŠ BRAK ČISTA PROPAST?!

KAKO DA SAZNATE DA JE VAŠ BRAK ČISTA PROPAST?!

Januar 3, 2019 Aus Von Jovana

Veoma je tesko pre svega sebi priznati da vam je brak neuspesan. Tesko je pogledati u coveka koji vam je do juce bio sve i videti u njemu potpunog stranca. Uvek postoji sansa koju mozete da date sebi i svom partneru da vasu ljubav ozivite. Ali ako ne uspevate da povratite vasu drugu polovinu, evo nekoliko signala da se rasulo blizi i da je kraj neizbezan, ma koliko god vi zeleli da je drugacije!

1. SVAKODNEVNE SVADJE!

Vi se non stop svadjate? Ne moze da prodje ni jedan dan bez konflikta? Na zalost ovo je jako los znaj. Poznato je i sasvim normalno da u braku postoje nesuglasice i svadje. Ali ako vi i vas partner ne znate za drugi vid komunikacije, to je zaista lose. Dovodite sebe do patnje i ulazite u zacaran krug. Ne mozete da funkcionisete, jer ne znate kako da izadjete iz te situacije. Naravno, vi ne zelite da cutite i trpite, ali ne resavate nista razgovorom, vec samo svadjom. Nesto u vasem odnosu debelo ne funkcionise!

2. NESTALA JE STRAST!

Iako ste u braku veoma ste usamljeni? Vi i vas partner ne delite neznosti u kojima ste ranije uzivali? Na zalost, vi se vec osecate kao samac u braku. Vasa intima i svi oni vatreni i strastveni trenuci u kojima ste uzivali su proslost. Zarobili ste se burmom na ruci koja je jedini pokazatelj da imate supruznika. Razmislite dobro, jer ako ne mozete da vratite vasu ljubav, nemojte ziveti sami u zajednici.

3. PADAJU TESKE RECI!

Vase svadje vam svakako padaju tesko, ali ako u njima ima i uvredj KOCITE! To je krajnje tesko, skoro nemoguce zaboraviti. Moze se reci da uz teske reci sem razocarenja vi trpite i psihicko maltretiranje! Ne mozete danas istrpeti mnostvo krajnje ruznih reci upucenih vama od strane partnera, a sutra se praviti da je sve uredu. TO JE NEMOGUCE! Shvatite da samo vi mozete da sacuvate sebe i svoj mir.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2