Kako da ZADRŽITE  SAVRŠENO ŠMINKU tokom OVIH LETNJIH DANA!?

Kako da ZADRŽITE SAVRŠENO ŠMINKU tokom OVIH LETNJIH DANA!?

28 Jula, 2019 Off By Jovana

Kada dođu ovi vreli letnjji dani šminka je nešto što ženama prestavlja genrralno jako veliki problem. Nije često je moguće zadržiti šminku u normlanom stanju. Pre svega kada izađemo napolje od tolike toplote telo se znoji. Znojenje je nešto što itekako utiče na slivanje šminke sa lice. Mnoge žene iz tog razloga izbegavju da se leti šminkaju i da se izlažu ovakvim neprijatnostima. Ali postoje naravno i žene kojima je svakodnevna šmonka potrebna, jer su navikle da tako funkcionišu. Mada generalno svakoj devojci ili ženi tkom letnjih dana bar u nekom momentu zatreba da se našminkaju pre nego što krenu negde. To je sasvim normalna stvar koja je neizbežna skoro svakoj ženi. Iz tog razloga žene treba da nauče da su postoje saveti koji će im biti od velike koristi u tom vremenu. Postoji mogućnost da vaša šminka bude savršena i u vrelim letnjim danima.

U nastavku teksta ćemo vam otkriti koji su to saveti koji će vam pomoći da održite savršeno sminku tokom ovih vrelih letnjih dana.

NEOPHODNA JE HIDRATACIJA KOŽE, KOJA JE JAKO VAŽNHA TOKOM LETNJIH DANA

Žene često upravo zbog ovih letnjih dana koji prouzrokuju veliko znojenje smtraju da kreme nisu poželjne njihovom licu. Jer nekada i misle da postoji mogućnost da im kreme iziritijau kada se spoje sa velikom količinom znojenja. Kao i da će se lice više znojati nego pre stavljanja. Jednostavno to su razlozi zašto žene izbegavaju da stavljaju bilo koju vrstu kreme na lice. Ali nisu ni svesne da je baš u ovim letnjim danima to neophodno, jer to je ono što koža lica traži. Kada žene ne stavljaju kremu, biće im lice masnije nego kada je stavljaju. Baš iz razloga zato što se koža lica na taj način hidrira, a to je prva stvar koja je potrebna za negu lica.

Nastavak teksta na sledećoj strani… 

Stranice: 1 2