Kako DEVICE pokazuju svoju ljubav? Kako da budete sigurni da vas stvarno voli?!

Kako device pokazuju svoju ljubav

Iako je mnogim osobama vazno samo da mnogo govore, iako je mnogim osobama vazno samo da obecavaju. Ipak postoje osobe koje ne govore mnogo. Postoje osobe cija ”dela govore”, postoje osobe koje su velikodusne i koje usrecuju svoje drage osobe. Upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Device..

Reci su nesto na cemu smo svi jaki, ali dela su nesto sto najbolje govori sve o nama. Dela uvek otkrivaju kakve smo osobe. Device su osobe koje nisu jake na recima, nego samo na delima, dela devica o njima govore sve.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Device su osobe koje nekada izgledaju kao da su u svom svetu, nekada device izgledaju zamisljeno. Nekada device neke osobe prosto ne mogu da razumeju, ali device su takve. Device nisu navikle da mnogo govore nego su device navikle da vredno rade i da se trude.

One mnogo razmisljaju, to nije nikakva tajna, device vole da budu pripremljene i spremne na sve. Device ne zele da dozvole da ih bilo sta iznenadi, a da one nemaju adekvatno resenje i odgovor na to. One uvek zele i trude se da budu iznad situacije.

Device su osobe koje ne zele previse da obecavaju, veoma retko neko moze cuti da devica nesto obecava. Ali ako devica nesto obeca ona ce se potruditi da to i ispuni, tu nema nikakve dileme, sve sto device obecaju one na kraju ispune.

Device u svom srcu poseduju mnogo ljubavi, ali device svoju ljubav ne dokazuju recima nego delima. Osobe rodjene u znaku device veoma veliki broj dela cine sa kojima one dokazuju svoju ljubav svojim dragim osobama.

Device se ophode prema svojim dragim osobama sa velikim postovanjem. Njihove drage osobe se uvek osecaju postovano i srecno u drustvu devica. One na razne nacine pokusavaju da usrece svoje drage osobe.

Nastavak na sledećoj stranci…