Kako se jarac sveti onima koji ga izdaju i povrede?!

Kako se jarac sveti onima koji ga izdaju i povrede?!

10 Februara, 2023 Off By luca

Jarac je osoba koja ne zeli nikome zlo. Nikoga nece prvi namerno povrediti. Nikoga nece prvi izdati. Medjutim, nije vreca za udaranje. On izdaju, prevaru i noz u ledjima itekako vraca.

Nemojte misliti da je jarac  bas uvek veran. On  je zapravo znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli, uvek, u svakom  slucaju.  Dakle, ako je u vezi i ako nije srecan kraj nekog  onda ce  to sto nema kraj te osobe da  potrazi kraj neke druge.  Jarac  ce  prevariti, to je ono sto je svakako jedna od opcija. Ali, on to nece kriti.

On je osoba koja  uvek igra posteno, iskreno i fer. I ako dodje do toga da prevari ili  izda  on to nece kriti. On je osoba koja ce uvek reci istinu, ma koliko da ona bila  bolna.

 

Pridruži se u našu  GRUPU ako si JARAC, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 

Jarac nece uciniti nista lose voljenoj osobi ako je kraj nje srecan.   No,osoba koja se    njemu na bilo koji nacin zameri ce se sasvim sigurno i pokajati zbog toga.

Ali, ono sto moramo da kazemo  jeste i to da je ovo     bice koje zna sta zeli i koje nikad i ni u kom slucaju ne odustaje od onog do cega mu je stalo.   Sve sto uradi, jarac ce postici na lep i posten nacin. Nikad na osnovu necijeg bola.

On je dusa od coveka kojem je zivotna misija da usreci voljene ljude.

Da bude tu za one koje voli i  on je prosto osoba koja      je  spremna da se bori za njih sve dok  je siguran u to da oni umeju i znaju da se bore za njega.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2