Kako se obracunavate sa SUPARNICOM: Žena OVAN napada DIREKTNO,Lavica će objaviti RAT,žena JARAC traži GREŠKE u sebi!

Kako se obracunavate sa SUPARNICOM: Žena OVAN napada DIREKTNO,Lavica će objaviti RAT,žena JARAC traži GREŠKE u sebi!

Juli 17, 2018 Aus Von luca

STRELAC

Nepredvidivi ste, nezavisni, ali i vrlo romantični, pa vam nije svejedno ako samo posumnjate da vaš muškarac ima drugu. Tada se pretvarate u detektiva koji će ispitati sve pojedinosti njihove eventualne veze, kad, gde i kako su se upoznali i koliko sve to već traje. Pošto je vaš partner uglavnom slabiji od vas, znate da će on eliminisati vašu suparnicu, a vi ćete otići na kafu sa mlađim kolegom koji vam se već duže vreme udvara.

JARAC

Sujetni ste i ranjivi istovremeno, pa kad vam u glavi zazvoni zvono za uzbunu, zbog neke druge koja se meša u vaš ljubavni život, verovatno ćete tražiti greške u sebi. Onda ćete se pitati može li on da bude toliko lud da vas ostavi zbog neke druge, kad ste oboje svesni da nijedna nije vredna toga. Možda je strastvenija, možda lakše pokazuje osećanja nego vi, možda ima nešto što vi nemate, ali vam neće biti ništa lakše šta god da saznate.

VODOLIJA

Mada niste proračunati, vi nekad partneru ne otkrivate karte do kraja, tako da on nikada nije siguran kako ćete se ponašati, ako on počne da traži ‚preko leba pogače‘. Iako niste zlopamtilo, konkurenciju ne podnosite, pogotovu dok ste potpuno posvećeni muškarcu koga volite. Svesno ili ne, priredićete mu slično iznenađenje, po sistemu, ‚klin se klinom izbija‘ i tako ćete eliminisati suparnicu, a njega ostaviti da razmišlja šta mu je dalje činiti.

 

RIBE 

Niste tako prilagodljivi kako delujete i umete da se zainatite, često i na svoju štetu, jer ste vrlo sujetni. Ukoliko primetite da on ima ljubavnicu ili možda samo flertuje sa nekom drugom, to je za vas uvreda koju ćete dugo pamtiti, a suparnica će vam samo biti dokaz više koliko on nema sluha za vašu preosetljivu prirodu. Partnerovu preljubu teško praštate u jednom kad odlučite da ga napustite, ništa vas više neće naterati da mu se vratite.

 

Seiten: 1 2 3