Kakva je majka zena DEVICA?

Zena devica kao majka

Ona je mirna,ona je spontana,ona je zena za primer. Majka o kojoj se moze samo pisati.

Zena devica je velika zena i veoma kvalitetna majka. Kada pricamo o karakteru zene rodjene u ovom znaku moramo da kazemo da je ona neko ko je relativno miran. Ne voli da  planira, ne voli da bude primecena i da  bude u centru paznje. Zapravo je poenta u tome da je zena koja ima    ideju sta je ono sto je najvaznije u zivotu. Zato joj je veoma malo potrebno za srecu  jer zna da ceni prave stvari.

Poenta je u tome da je zena rodjena u  znaku device neko ko ume da cuva ono sto ima.  Na prvom mestu joj je uvek emocija. Dakle, porodica, prijatelji, svi oni koje voli pa tek onda ona sama. Moze se cak reci da je nesebicna i to previse jer  ume da zaboravi na svoje zelje kako bi usrecila one koje voli. To je svakako za primer ali moze sa druge strane biti i mana.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jer ovoj zeni nekad dobar deo zivota prodje u tome   da cini drugima  dok za sebe ne cini bas nista.

Ono sto moramo da dodamo jeste da ona ima  zelju da kraj sebe ima pravu osobu i da je to ono sto joj je najvaznije na svetu. Ako je sama ona ne moze biti srecna  i to je velika istina.   Tesko ce bilo kada da  pozeli ili pristane na avanturu ili flert  jer to nije ono  sto ona  zeli. Ona ne voli prolazne stvari, ne voli da rizikuje u bilo kom smislu i u bilo kom slucaju. Jednostavno nije takva jer je zena koja hoce   da bude sigurna u one koje voli. Sigurna u to da ima nekog na koga moze da racuna u svakom  trenutku svog   zivota.

Zena devica je itekako rodjena za ulogu majke. Kao majka je veoma kvalitetna osoba.

Device imaju jednu osobinu po kojoj su opšte poznate. To je njihov perfekcionizam. Kod njih sve mora biti na svom mestu. Sve u njenom životu ima svoju hronologiju i red. Opsednut su čidtoćom pa im je kuća uvek uredna.

Posvećene su i brine majke. One umeju sa svojom decom i odličan zajednički jezik nalaze. Ima opušten odnos sa njima te njena deca izuzetno poštuju njenu reč. Veliki trud ulaže u vaspitanje dece. Trudi se da bude mama za primer i to joj ide od ruke. Jedna velika zena i velika majka.

Nastavak na sledecoj stranici…