KAKVI SU HOROSKOPSKI ZNACI KADA POPIJU KOJU ČAŠICU VIŠE??? SAZNAJTE…

KAKVI SU HOROSKOPSKI ZNACI KADA POPIJU KOJU ČAŠICU VIŠE??? SAZNAJTE…

Dezember 24, 2018 Aus Von Jovana

Svako drugačije različito na veću dozu alkohola. Neki su veseliji, neki agresivniji, neki simpatični, a neki problematični. Saznajte kakav je vaš znak zodijaka kada prekrši pravila i popije vise…

OVAN

Kada popiju više ovnovi su surovo iskreni. Iako su obično u trznom stanju otvoreni, sada su u stanju da kazu i što nikada ne bi. Veoma se zabavljaju sopstvenom humoru. Njima tada nikako nije dosadno. U tom stanju obožavaju da flertuju čim ugledaju atraktivnu osobu.

BIK

Bikovi su uglavnom tihi i mirni. Ali sa svakom novom čašicom to stanje se menja. Zbog više alkohola postaju najglasniji u društvu. Smeju se svemu i zbivaju šale. Veoma su nespretni i u tom stanju mnogo se sapliću. Dobijaju i želju za jelom. Nije dobro kada sve izmešaju.

BLIZANCI

Blizanci u pijanom stanju nisu mnogo drugačiji. Možete uočiti da je blizanac pijan zbog njegove brzine. Počinju brzo da pricaju, brže da se kreću, skreću sa jedne teme na drugu, i brzo menjaju sagovornika. Imaju veoma provokativne opaske na druge. Gube koncentraciju i lako postaju drski.

RAK

Pripadnici ovog znaka kadakrenu da piju nemaju granicu. Svi u društvu želi da ga slede. Veoma su zabavni tada i kraj žurke ili okupljanja ne prihvataju nikako. U alkoholisanom stanju obožavaju da flertuju i to rade veoma otvoreno. Ali iz nekog razloga veče završe veoma tužno.

LAV

Lav će vam teško priznati da je popio više nego što treba. U tom stanju postaju veoma zanimljivi i dobijaju neverovatnu moć govora. Ponašaju se prilično slobodno i rade šta god im padne na pamet. Lav će vas zabavljati dokle god mogu da drže glavu iznad stola.

DEVICA

Device retko kada preteruju u alkoholu. Kada malo više se desi da popiju jako su zabavne i nasmejane. Sve im je smešno. Medjutim ako im neko krene na živce počinju zustru raspravu. Nije pametno tada sa njima ulaziti u raspravu, jer ćete ostati poraženi.

VAGA

U alkoholisanom stanju ovi pripadnici postaju napadački nastrojeni. Pogrešno shvataju ljude i lako dolazi do provokacije. Medjutim ostatku drustva njihov način govora postaje jako smešan i budu veoma zabavno. Kao i rakovi i oni teraju sve u društvu da tada piju i vole da drugi rade ono što oni kažu. Sutradan ih malo bude sramota kada im se prepričava kakvi su bili.

Ako želite više da saznate o vašem znaku zodijaka pročitajte nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2