Kakvi su znaci horoskopa u LJUBAVI?! Rak spreman da ucini sve za srecu voljene osobe, a OVAJ znak zahteva NAJVECE POSTOVANJE I VERNOST!

Kakvi su znaci horoskopa u LJUBAVI?! Rak spreman da ucini sve za srecu voljene osobe, a OVAJ znak zahteva NAJVECE POSTOVANJE I VERNOST!

17 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Svaki znak horoskopa se drugacije ponasa kada je ljubav u pitanju, svakog znaka nesto posebno karakterise…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

OVAN

Ponasanje ovnova u ljubavi je takvo da sve sto oni zele jeste da ih njihova voljena osoba voli, samo to ovnovi zahtevaju od svoje voljene osobe, a kada ovnovi osecaju ljubav svoje voljene osobe onda su oni spremi cak i ”zvezde sa neba da joj skinu”, ovan je znak sa kojim je prava cast biti u vezi,  a upravo zbog toga ovnove svi zele kraj sebe.

BIK

Bikovi su osobe koje za svoju voljenu osobu sve cine, ali bikovi u ljubavi od svoje voljene osobe zahtevaju najvecu mogucu iskrenost, nikada voljena osoba bikova ne sme da ih slaze, jer ako to ucini onda joj bikovi to nikada nece oprostiti, bikovi zele iskrenost od svoje voljene osobe,  i upravo zbog toga u vezi u kojoj su bikovi nikada nista nema skriveno, nema skrivenih problema, a upravo zbog toga se bikovi  uvek izbore za ljubavnu srecu.

BLIZANCI

Blizanci su u ljubavi veoma ponosni, blizanci su sprmni da ucine sve za srecu svoje voljene osobe, ali od nje pre svega ocekuju veliku vernost, vernost je nesto sto je blizancima najvaznije,  a blizanci su osobe koje predstavljaju prave zastitnike svoje voljene osobe, blizanci su spremni da preuzmu sve probleme na sebe kako kako bi njihova voljena osoba mogla uzivati u sreci.

RAK

Biti u vezi sa rakom je nesto predivno, rakovi su osobe koje se u ljubavi ponasaju veoma nezno, rakovi su osobe kojima je vaznija sreca njihove voljene osobe od sopstvene, rakovi zele samo da ih njihova voljena osoba voli, a kada imaju ljubav svoje voljene osobe onda ne postoji nista na svetu sto rakovi ne bu ucinili za svoju voljenu osobu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3