KAKVOG PARTNERA PRIŽELJKUJE SVAKI ZNAK ZODIJAKA???

KAKVOG PARTNERA PRIŽELJKUJE SVAKI ZNAK ZODIJAKA???

Dezember 22, 2018 Aus Von Jovana

Svi mi imamo svoju idealnu sliku idealnog partnera. Saznajte šta svaki horoskopski znak priželjkuje.

OVAN

Ovan mora da oseti da vam se svidja i da vas privlači, jer se plaši odbijanja. Snaga uma je veoma bitna. Ovnu počinjete da budete atraktivni ukoliko primeti da je vas centar interesovanja slican. Ovnovi nemaju vremena za gubljenje i ukoliko su vas izabrali za partnera, veoma brzo će vam iskazivati osećanja, jer su veoma impulsivni. Obožavaju flert! Ne prave plan u vezi i zahtevaju iskrenost. Ako oseti da laž, on lako se okreće i odlazi, čak iako mu je stalo do vas.

BIK

Bikovi veoma jasno znaju šta žele u vezi. Da bi privukli bika morate biti atraktivni, privlačni, zenstveni. Veoma im je važno da ste spremni da zadovolji te njihove potrebe i da ste uvek tu kada požele da vide ljubav sa vama. Veoma im je važan novac, bilo da je u pitanju žena ili muškarac. Veoma su lojalni. Morate im staviti do znanja koliko vam je stalo do njih ukoliko ih želite u bračnoj zajednici.Oni su spremni na sve da bi zadržali partnera, jer ne podnose razdvajanja. Ljubomora je u sklopu njihovog karaktera i može biti stresa, jer oni partnera smatraju svojom imovinom.

BLIZANCI

Blizanci nemaju jasnu teoriju zaljubljivanja, jer ne znaju tačno šta žele. Njihov prijateljski odnos posle dužeg vremena prelaze u vezu. Vole novo i uzbudljivo. Blizanci i ne žele baš vezivanje i obaveze. Ako vidite da blizanac pristaje na vaše ozbiljnije razgovore, onda ste uspeli da ga privucete i to ozbiljnije. Oni vole da istražuju i da se upuštaju u novo, zato su njihovi partneri drugačiji od njih. Vole bogatije partnere.VODOLIJA

Vodolija uvek je pre za prijateljske, nego za emotivne veze. Da bi zainteresovali vodoliju izbegavajte kritike u širokom luku. Ljubomora je ono što ih gusi, jer vole slobodu i da stvaraju. Veoma im je vazna nezavisnost i sloboda kretanja. Ako vam je Vodolija partner prihvatite to kod nje, ako zelite da zadržite vasu vezu.RIBEBezbednost, stabilnost i vodjstvo, to morate da prizore ribi ako je zelite za partnera. Cesto su neodlučne, ali za partnera ce uciniti sve da ga vide srecnim.Ribe muskarce ce veoma lako ispoljiti svoja osećanja, dok zena riba vesti ce ih kriti na početku veze. Ako je razgovarate na početku, nastavak ne trazite.

Nastavak na sledećoj strani…Seiten: 1 2