Kakvu ženu želi svaki horoskopski znak? Dok Vodolije beže od zahtevnih, Ovnovi vole sposobne žene, a Lavovi…

Kakvu ženu želi svaki horoskopski znak? Dok Vodolije beže od zahtevnih, Ovnovi vole sposobne žene, a Lavovi…

5 Augusta, 2018 Off By luca

Pre nego što se upustite u ozbiljnu vezu sa svojim potencijalnim partnerom, važno je da čujete i mišljenje zvezda. Evo šta pripadnici svih horoskopskih znakova žele od svoje partnerke!

OVAN

Ovnovi padaju na jake i nezavisne žene. Obožavaju dame koje govore tačno ono što misle i ne libe se da prihvate bilo kakav izazov. Za Ovna su pravi afrodizijaci uspeh i sposobnost.

BIK

Žena koja je kao žena iz udžbenika – zabavna, ženstvena i prava podrška, osvojiće srce Bika. Takvu ženu neće pustiti od sebe tako lako.

BLIZANCI

Blizanci padaju na izuzetno inteligentne i kreativne žene, pune smisla za humor. Ako poput Šeherezade uspete da ga iz noći u noć i iz dana u dan zadivite i fascinirate, biće vaš.

RAK

Rakovi vole žene koje u sebi nose nevinost i naivnost, ali i potpunu posvećenost njima. Ako uz to pokažu ranjivost i želju da ih baš on zaštiti – pečeni su.

LAV

Lavovi vole otvorene žene pune samopouzdanja. Ovi muškaci padaju na žene koje su uvek tip-top sređene, sve do samih obrva. Telo mora da bude perfektno, a frizura uvek savršena. I ne samo to – pored svega toga, Lav želi da žena bude i izuzetno obrazovana, inteligentna, uspešna i duhovita.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2