Karma kaznjava : Ovim znacima stizu teski dani.

Karma kaznjava : Ovim znacima stizu teski dani.

Oktober 10, 2022 Aus Von luca

Pred ovim znacima je velika tuga jer sudbina ce se okrenuti protiv njih. Nece im biti lako jer sreca njima okrece ledja.

OVAN

Vi  ste uvijek  bil i i ostali na strani dobrote. Vi nikada necete tek tako odustati, pa cak ni kada vam je najteze u zivotu.
Poznati ste kao zodijak koji uvijek pokusava da iz svake lose situacije uzvuce samo najbolje za sebe.

Posjedujete veliku hrabrost da se uvijek suprostavite zivotnim olujama. Necete vi nikada dozvoliti da losa sreca upravlja vasim zivotom, ali u narednim danima necete je moci zaobici. Poslovne planove koje ste imali necete nazalost uspjeti ostvariti.

Ocekuju vas poslovni poblemi koji ce vas kostati mnogo strpljenja, ali u danima koji su pred vama vi takodjer gubite i novac. Jedia utjeha koju mozete imati je vas partner koji je uvijek na vasoj strani kada krene lose u zivotu.

Losa sreca vas prati , i nece tako lako otici sa vase strane, ali vi ste zodijak koji ce se suprostaviti svemu sto mu narusava mir i srecu. Lako nece biti , ali vi st naucili da se boritei da nikada ne odustanete. Losa sreca vas prati, ali vi cete uspjeti na kraju da se izborite za ono sto vam je srcu bitno.

 

Nastavak na sljedecoj stranici….

Seiten: 1 2