KARMA NE ZABORAVLJA NEGO PAMTI I UZVRAĆA: Raka čeka kazna, dok će ovi znaci biti nagrađeni!

KARMA NE ZABORAVLJA NEGO PAMTI I UZVRAĆA: Raka čeka kazna, dok će ovi znaci biti nagrađeni!

Oktober 13, 2022 Aus Von Pleomax993

Karma će pripadnicima nekih znakova uzvratiti tokom druge polovine meseca…

 

RAK

Dragi rakovi, ako ste vi nešto činili u životu, onda ste činili dobra dela. Jako mnogo dobrih dela ste vi činili i vi ste mnogo puta pokazali svoju dobrotu. Međutim, vi ste isto tako učinili i neke postupke sa kojima ste drugim ljudima naneli jako veliku tugu. Vi ste učinili neke postupke koje niste trebali učiniti i baš zbog toga vas uskoro očekuje kazna.

Naime, vas će karma kazniti tokom druge polovine meseca i to sa dešavanjima na planu ljubavi vašeg života. Vas kazna očekuje zbog toga što ste vi naneli jako veliku količinu tuge osobi sa kojom ste u prošlosti bili u vezi. Zapravo je se vaša veza sa jednom osobom završila kako zbog nekih vaših postupaka, tako i zbog toga što vi niste verovali osobi sa kojom ste u vezi.

A vi ćete uskoro morati da prođete kroz sve ono kroz šta je prošla osoba sa kojom ste bili u vezi u prošlosti. Nažalost, vama će druga polovina meseca oktobra doneti brojna negativna dešavanja. Ona će vam doneti dešavanja zbog kojih će vam biti veoma teško. Vaš partner će poverovati u potpune neistine o vama. On će poverovati da ste ga izdali i zbog toga će se odlučiti za ljubavni kraj. Vama karma ne sprema nagradu tokom druge polovine meseca nego vam sprema kaznu.

Dolaze vam dešavanja od kojih vi sada strahujete i svakako da vam neće biti ni malo lako.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2