Karmičko čitanje: Odaberite sat i otkrijte kako prošli životi utječu na vas!

Karmičko čitanje: Odaberite sat i otkrijte kako prošli životi utječu na vas!

2 Augusta, 2018 Off By luca

Odaberite sat i otkrijte tko ste bili u prošlom životu. S kakvim ste se teškoćama borili? Kako su ta iskustva utjecala na vaš život danas?

Odaberite sat koji najviše rezonira s vama i pročitajte rezultat:

Sat 1:

Vaša životna karta prošlog života bila je – Zavjet:

Imate li poteškoća s prehranom, nedostatkom novca ili eventualno u romantičnim odnosima u vašem životu? Ako ste odabrali sat broj jedan, vrlo je vjerojatno da su mnoge stvari u vezi kojih imate ograničavajuća uvjerenja vezane za zavjete koje ste dali u prethodnom životu. Često to znači da ste u prošlom utjelovljenu bili redovnica ili redovnik ili ste bili u nekoj vrsti vjerske zajednice.

Vrlo je moguće da su neki od tih zavjeta uključivali ​​post ili neku vrstu samoodricanja. Ako imate poteškoća s hranom, nedostatkom novca, obilja ili ako imate problema u seksualnim/romantičnim pitanjima, razlog tome može biti to što imate sustave vjerovanja koji su ukorijenjeni u vašem prošlom životu i ometaju vašu vezu s Izvorom.

Također je moguće da se u ovom životu možda prejedate, možda ste prekomjerno uključeni u seksualne aktivnosti jer osjećate kao da ste toliko bili lišeni užitaka u prošlom životu. Uzmite malo vremena za molitvu ili razmišljanje o zavjetima koje ste možda dali u prošlom životu, a koji još imaju utjecaj na vas, piše Spirtual posts.

Jednostavnom spoznajom tih zavjeta i priznavanjem da više nisu važeći u sadašnjem životu možete ih se osloboditi i otvorit će se tijek energije u područjima u kojima nailazite na prepreke. Rad s arkanđelom Jeremielom zaista je sjajan način za brisanje prošlih veza. On vam može pomoći da zapamtite i prepoznate egzistirajuće zavjete, te da ih rastjerate s lakoćom i milošću.

Sat 2:

Vaša životna karta prošlog života bila je – Neuzvraćena ljubav:

Ako vas je privukao ovaj sat, vrlo je vjerojatno da ste još uvijek snažno povezani sa životom u kojem ste doživjeli neuzvraćenu ljubav. Ako u ovom životu ne možete održati zdrav odnos, bez obzira na to je li romantičan ili ne, vjerojatno imate snažno uvjerenje iz prošlog života da niste dostojni ljubavi ili da vas nikad ne primjećuju oni koje vi volite.

Ponekad zbog toga manifestiramo odnose s drugima koji nas ne poštuju ili ne postupaju dobro s nama. Vrlo je moguće da sabotirate svoje odnose s drugima jer ne vjerujete da ste dostojni njihove ljubavi ili predanosti. To je zato što vas u prošlom životu nije cijenila ni voljela osoba koju ste vi voljeli.

Mnogo puta prisiljeni smo živjeti bez željenog odnosa jer imamo uvjerenja koja su ukorijenjena u prošlom životu. Odvojite malo vremena i pozovite arkanđela Ariela, te ga zamolite da pošalje iscjeljujuću zelenu svjetlost u vašu srčanu čakru i da očisti veze s prošlim životom koje vas drže u nezdravim odnosima u ovom životu.

Odvojite malo vremena za pisanje dnevnika i zapišite što vam se dogodilo tijekom meditacije i što ste vidjeli dok vam se srčana čakra čistila. Obratite posebnu pažnju na ljude koji vas kontaktiraju u nadolazećim danima ili na one iz prošlosti o kojima razmišljate. Vjerojatno su i oni nekako povezani s vašim prošlim životom. Radite s Arhanđelom Arielom kako biste vidjeli vezu i kako biste je iscijelili kroz ljubav i oprost. Kada završite s tim, zapanjit ćete se kako ljubav ponovno počinje teći u vaš život na zdrav način.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2