KNJIGA ZIVOTNE CAROLIJE: Izaberi jednu ”KNJIGU” i ona ti otkriva kakva te PRELEPA ZIVOTNA CAROLIJA uskoro ocekuje, a u kojoj ces prosto UZIVATI!

KNJIGA ZIVOTNE CAROLIJE: Izaberi jednu ”KNJIGU” i ona ti otkriva kakva te PRELEPA ZIVOTNA CAROLIJA uskoro ocekuje, a u kojoj ces prosto UZIVATI!

24 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Zivot nekada ume da nam pokloni brojne razloge za srecu, nekada imamo priliku da uzivamo u sreci i nekada prosto shvatimo koliko zivot moze da bude lep, a magicna knjiga zivotne carolije moze da nam otkije sta nas uskoro ocekuje…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

KNJIGA ZIVOTNE CAROLIJE A.

 

Vas ponos vas je mnogo kostao u zivotu, zbog vaseg ponosa ste se veoma cesto odricali srece, narucito vas je vas ponos kostao mnogo ljubavne srece, ipak vama se u tim trenucima nije tako cinilo, vama se u tim trenucima cinilo da prosto ne smete preci preko ponosa.

Knjiga zivotne carolije otkriva sta vas uskoro ocekuje:

”Uskoro vas novi pocetak necega sto se nikada nije trebalo zavrisiti, vas ocekuje ponovi ljubavni pocetak sa vasim bivsim partnerom, konacno cete i vi i ta osoba shvatiti da ste sudjeni jedno drugom, pa cete zbog toga veoma uskoro zapoceti novu vezu, sve ce se promeniti i sve ce biti kao nekada, a vas ce okruzivati velika sreca, upravo vas takva zivotna carolija ocekuje”.

Knjiga zivotne carolije oktirva da vas uskoro ocekuje novi ljubavni pocetak i to pocetak nove veza sa vasim bivsim partnerom, upravo cete zapoceti vezu sa osobom koju jos uvek volite i to zbog toga sto vam je sreca sa tom osobom sudjena, upravo vas zbog toga ocekuje uzivanje u prelepoj zivotnoj caroliji.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3