Ko ce u avgustu dobiti velike pare,a koga cekaju finansijski problemi? Horoskop otkriva!

Ko ce u avgustu dobiti velike pare,a koga cekaju finansijski problemi? Horoskop otkriva!

31 Jula, 2018 Off By luca

OVAN

Zvezde tokom ovog meseca za vas imaju savet da pazite kako raspolazete sa vasim finansijama.Ovo nikako nece biti period za nova ulaganja.

Ako dobijete ponudu za posao  dobro razmislite pre nego je prihvatite jer bi ste se mogli pokajati.

 

BIK

Vi cete u zadnjem mesecu leta imati problema sa novcem ali samo zato sto necete znati kako da na pravilan nacin raspolazete sa njim tako da i nece biti cudo sto cete vec sredinom meseca upasti u krizu.Sami ste krivi jer niste ekonimicni.

 

BLIZANCI

Ako ste  rodjeni u ovom znaku a pri tome volite igre na srecu,ovo bi mogao biti srecan period za vas.Pre svega imate velike sanse da resite svoje probleme tokom ovog meseca kada je novac u pitanju ali i da se obogatite.

 

RAK

U principu vama novac nije od posebne vaznosti i vi ste osoba kojoj je malo potrebno za srecu,ali vasa finansijska situacija tokom avgusta bas i nece biti blistava.

Nas savet je da pazite vise nego ikada na sta trosite novac.

 

LAV

Moze se reci da ce vam osmi mesec ove godine biti i vise nego talican kada je novac u pitanju.Ovo je idealna prilika da zapocnete novi posao ali i da udjete u neke nove biznise i dogovore ako imate svoju firmu.Ovo je idealna prilika da dobijete velike pare

 

DEVICA

Kod vas ce biti  bas onako kako vi budete odlucili,sto znaci da ako  budete radili  onda cete i imati,ako ne budete onda se spremite za probleme sa novcem.

Nemojte   trositi olako bez obzira koliko  novca da u tom trenutku imali.

 

VAGA

Moguce je da cete u ovom periodu imati manjih problema sa novcem ali cete na svu srecu imati pomoc od onih koje najvise volite. Nemojte  se izlagati troskovima i probajte da ustedite svaki dinar ako je to moguce.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2