Ko se za LJUBAV BORI,a ko ODUSTAJE kada je najteze:Horoskop kakav do sada niste citali!

Ko se za LJUBAV BORI,a ko ODUSTAJE kada je najteze:Horoskop kakav do sada niste citali!

Juli 15, 2018 Off By luca

OVAN

Osoba rodjena u ovom znaku je neko ko je stvoren da voli i neko ko zna da voli svim srcem.On ce dati za osobu koju voli  sve sto ima i zaista ce se potruditi da ta osoba bude srecna.Veran je i za njega se to prosto podrazumeva.Kada naidju problemi u ljubavi, on ce se boriti da se sve to resi samo ako se  druga osoba bori kao i on.

 

 

BIK

Do zadnjeg  trena i dok god ima i najmanje nade osoba rodjena u znaku Bika ce se boriti za ljubav.On je poznat po tome sto mu je porodica najvaznija tako da nije nikakvo cudo  sto mu je ljubav smisao zivota i sto ce sve da uradi kako bi sacuvao osobu koju voli i dao sve od sebe da je usreci.

 

BLIZANCI

Oni ce se iskreno boriti ako iskreno vole. U principu oni su osobe koje kada im je do nekoga iskreno stalo prave mala ljubavna cuda.Naravno,koliko god da je tesko oni ce davati sve od sebe ako shvate da ta osoba to zasluzuje.

 

RAK

Za razliku od osoba rodjenih u znaku blizanca koji ce se za ljubav boriti samo ako dodje do toga da shvate da je ljubav obostrana i ako se i druga osoba bori,Rak ce dati sve od sebe i borice se sam.Nema zodijaka koji ume da voli tako jako i tako snazno kao rak,tako da i nije nikakvo cudo  sto ce on za ljubav i zivot dati ako treba.

 

LAV

Ponosni Lav ce  se boriti za tebe ako se ti boris za njega.Kod njega nema onoga  da   ce ti dati sve sto   ima  a sa druge strane   da od tebe ne dobije nista. On je jednostavno osoba koja ce  dati svoj zivot ali moras da mu dokazes da si  u stanju da i ti njemu das svoj.

 

DEVICA

Osoba rodjena u ovom znaku nije neko ko ce se bas snazno boriti,jednostavno nije takva.Ona ce davati sve sto ima za voljenu osobu ali kada je tesko ona ce odustati ako shvati da ipak nema svrhe i da druga osoba toga nije vredna.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3