Koja je najveća MANA jednog JARCA?!

Koja je najveća MANA jednog JARCA?!

Oktober 14, 2021 Aus Von Jovana

Jarac je znak zodijaka koji prati osobe koje su sve sem slabići i kukavice u životu.

Jarčevi su odlučni i svoji, oni znaju svoje ciljeve i bez straha koračaju ka njima.

Iako kada ugledate osobu rodjenu u znaku Jarca možete steći utisak da su hladne i bezosećajne osobe. Medjutim, budite sigurni da vas taj utisak vara. Možda oni imaju takav stav, ali neće jedan Jarac ni dozvoliti da mu se svako približi.

U sustini oni su veoma nežni, pažljivi i puni ljubavi. Te osobine čuvaju samo za ljude koje vole i koji su deo njihovog života. Sebično čuva svoju ljubav za osobe koje su mu dokazale da su vredne njegovih iskrenih emocija.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Obazrivi su prema dragim ljudima i nikada ih ne bi ostavili same. Iako deluju hladno i ozbiljno, prijatelji jednog Jarca znaju da to nije tačno. Oni znaju da je ova osoba brizna i puna razumevanja prema dragim ljudima. Iako to neće pokazati drugima, oni itekako mogu imati poverenja u ljude koji su uz njih.

Kao i svaka osoba i jarac ima svoju manu. Postoji nešto što mu šteti , pre svega njumu!

Kada se radi o jarcu, za njega se zna da je osoba koja se bori za ljubav kao niko na ovom svetu.

To je naravno za svaku   pohvalu zato sto on ume da se izbori za ono do cega mu je stalo.

Kraj    njega ce svi biti srecni i uvek ce biti tu za one koje voli.  Ume da razume svakoga, ume da prasta i da tolerise kao retko koji drugi znak. To j samim tim dokaz koliko ima dobru dusu.

Mana mu je istovremeno i vrlina. Mana se smatra to sto ludo voli jer on zbog te ljubavi postaje neko  ko zaboravi na sebe,zaboravi na svoje potrebe. Ili bolje reci, da bi usrecio druge, on sam zaboravi koliko vredi.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2