Koja vam se kombinacija boja najviše sviđa? To će otkriti nešto zanimljivo o vašoj osobnosti!

Koja vam se kombinacija boja najviše sviđa? To će otkriti nešto zanimljivo o vašoj osobnosti!

Juli 19, 2018 Off By luca

Prema nekim psiholozima, naša podsvijest ima snažan utjecaj na našu osobnost, uključujući i ono što nam se sviđa i što nam se ne sviđa, a u to spadaju čak i naše omiljene boje. Ovdje smo pripremili nekoliko kombinacija boja kako bi procijenili vašu osobnost.

Odaberite kombinaciju boja koja vam se najviše sviđa, a zatim pogledajte što to govori o vama!

1. Svijetlo plava i ljubičasta

Ljubičasta sugerira potrebu za stvaranjem emocionalne sigurnosti i savršenstva u svim područjima života, osobito duhovnom. Također ste osjetljivi, suosjećajni i volite pomagati drugima.

Svijetlo plava ukazuje na to da želite pokazati svoju mudrost i kreativnost. Bitan vam je izgled i jedinstvenost, te želite biti cijenjeni zbog svojih neobičnih djela. Također, ova boja odražava kreativnost i mir.

 

2. Žuta i bijela

Bijela govori da cijenite jednostavnost u životu i da ste samostalni i samosvjesni. Vi ste optimist, krasi vas samokontrola i niste impulzivni, piše Gostica.

Žuta znači da ste vesela, zabavna osoba. Vi ste kreativni, ali istodobno kritični prema sebi i drugima. Impulzivni ste i volite prelaziti brzo iz jedne aktivnosti u drugu. Imate veliku potrebu izraziti sebe.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2