Koji znak ce te  DRZATI KAO MALO VODE NA DLANU,a koji ce te IZDATI:Evo kakvi su znaci u ljubavi!

Koji znak ce te DRZATI KAO MALO VODE NA DLANU,a koji ce te IZDATI:Evo kakvi su znaci u ljubavi!

Juli 15, 2018 Off By luca

OVAN

 

Obozava izazove,obozava avanture i uvek ima dosta partnera.On je neko ko se zaljubi na prvi pogled i  desava se da pomisli da je to ljubav za ceo zivot pa se ubrzo uveri da nije.  Kada mu se prava ljubav desi onda ce dati i svoj zivot ako treba da ta druga osoba  kraj njega  bude srecna.

 

 

BIK

 

On za ljubav zivi i  umire tako da nije nikakvo cudo sto osobe rodjene u ovom znaku svoju voljenu osobu drze kao malo vode na dlanu,verni su cak i u mislima, i kada Bik ima partnera za njega niko drugi ne postoji.Savrseni su kandidati za vezu na daljnu jer su  pravi borci za ljubav.

 

BLIZANCI

 

Osobe rodjene u ovom znaku nisu neko za koga moze da se kaze da voli avanturu jer su oni uvek za pravu ljubav.Kada se iskreno zaljube zaista ce uciniti sve sto mogu da ta druga osoba bude srecna ali svakako da nece biti jedini koji  se  bore,tako da ako to ne osete od druge strane okrenuce se i otici.

 

 

RAK

 

Znak koji zivi za ljubav tako da i nije neko cudo sto su osobe rodjene u ovom znaku neko ko ce drzati partnera kao malo vode na dlanu.Za Raka nista nije nemoguce i nema toga sto nije u stanju da uradi kako bi usrecio osobe koje voli.Cak se moze reci da je ljubav slaba tacka ovog zodijaka.

 

LAV

Ponosni su,ali kada zavole onda je to za ceo zivot i onda od  toga nema nista vaznije i nema im nista draze.Medjutim,Lav ce se prema partneru ponasati onako kako se on ponasa prema njemu,tako da ako Lavu das sve,on ce ti dati duplo,ako  ga ne cenis okrenuce se i otici.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3