Kojim KVALITETIMA ŽENA OVAN može da se PONOSI!?

Prvi u nizu znak u horoskopu, osobe koje su rodjene  u prolece. Vreme kada se sunce budi i izlazimo iz hladne zime. Osobe koje su rodjene vodje, rodjeni pobednici. To su neustasivi Ovnovi.

Neki Ovnove smataju previse cutljivim, povucenim i tvrdoglavim, ali nisu u pravu! Vi ste fenomenalna zena puna lepih osobina. Mi smo se potrudili da vam u nastavku otkrijemo neke…

OSOBA PUNA OPTIMIZMA!

Ova zena prosto siri pozitivnu energiju oko sebe. Ona zraci i nikoga njena optimisticnost ne ostavlja ravnodusnim. Bas zato sto je takva uliva veliko poverenje drugih ljudi. Uostalom, svi odlicno znamo koliko je optimisticnost bitna u zivotu. Koliko je u stvari bitno da pozitivno gledamo na svet!

ONA JE DOBRODUSNA!

Njeno srce je humano, puno dobrote i dobrih dela. Kada vidi da nekome je neophodna pomoc, bez razmisljanja ce pruziti ruku spasa i nikada nista ne ocekuje za uzvrat. Bas to bezuslovno pruzanje ruke drugima je ono sto je izdvaja od vecine ljudi.

ONA JE NEZAVISNA!

Nju upravo njena velika snaga i hrabrost i cine takvu kakva jeste: JAKA I NEZAVISNA. Ona nikada nece dozvoliti sebi da zavisi od drugih. Sposobna je da brine o sebi i da ispunjava svoje zelje koje su realne i dostizne.

SNAZNA I UPORNA!

Ona ima ogromnu snagu u sebi i spremna je da se suoci sa bilo cim. Koliko god puta da padne docekace se na noge. Dovoljno je jaka da izdrzi bilo kakav bol i tugu, cak i najteze probleme. Ako zena ovan nesto odluci, I ako misli da je nesto ispravno. Ne postoji sila koja ce je ubediti u suprotno. Ona nikada nece priznati poraz, jer ovu zenu nista ne moze slomiti!

KADA VOLI, VOLI DO KRAJA!

Ova zena je izuzetno strastvena. Ona kada nekoga voli, njena ljubav je ogromna i trajna. Spremna je na sve, bas sve kako bi videla osmeh na licu voljene osobe. Ona ce podneti bilo kakvu zrtvu zbog osobe koja joj je osvojila srce. U ljubavi zena Ovan je strastvena, nezna, mastovita i topla.

Nastavak na sledećoj stranici…