Kojim partnerima možete vjerovati, a s kim biti oprezan cijelo vrijeme: Bik – vjeran do groba, Blizanci uvijek u iskušenju!

Kojim partnerima možete vjerovati, a s kim biti oprezan cijelo vrijeme: Bik – vjeran do groba, Blizanci uvijek u iskušenju!

9 Jula, 2018 Off By luca

Kojim partnerima možete vjerovati, a s kim morate biti oprezni cijelo vrijeme?

Svatko tko je prevaren od strane voljene osobe, zna iz prve ruke kako je izdaja bolna, a najmanje što želite je ponovo proći kroz isto iskušenje.

Astrolozi su otkrili obrazac na temelju osobnih karakteristika znakova horoskopa.

Neki od znakova Zodijaka varaju svoje partnere mnogo češće od drugih. Osim toga, svatko od njih ima svoje razloge za to.

Mi ćemo vam dati neke “kozmičke dokaze” koji vam mogu pomoći da saznate što možete očekivati od partnera…

Ovan

Mogućnost izdaje od strane Ovna su 50/50. S jedne strane, oni ne bacaju riječi u vjetar i uvijek ispunjavaju obećanje. S druge strane – lako upadaju u rizike i avanture, da razbiju dosadu.

Ukoliko vas Ovan prevari, onda najvjerojatnije nije bilo dovoljno emocija i dinamike u odnosima – za njegov pojam.

Oni su vrlo aktivni, a ako partner nije u stanju održati njihov ritam, oni lako nastavljaju kretati se naprijed – bez partnera. Pored toga, Ovnovi su vlasnici jakog ega koji zahtijeva stalnu pozornost.

Bik

Jedan od najvjernijih pratilaca za život. Ako takvog čovjeka imate, to je često zauvijek. Oni ozbiljno vjeruju u “ljubav do groba” i “bračne zavjete.” Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara.

To će biti neka vrsta osvete ili čin osvete, za koji se ne bi usudio u drugim okolnostima. Bik pokazuje koliko brine o tome na fizičkom i emocionalnom nivou, a vi ne možete sumnjati u njegovu odanost.

Blizanci

Držite oči otvorene – ovi partneri su vrlo nestabilni i vrlo mudri. Oni su stalno u iskušenju da varaju. Predstavnicima ovog znaka često je potrebna “intelektualna stimulacija” – i očekuju da im uvijek bude zanimljivo u razgovoru.

U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je putem online sajtova za upoznavanje, putem društvenih mreža i e-maila, ali rijetko kreću iz virtualnog prostora u stvarnost.

Redovito potičite interes Blizanca i možete biti sigurni da neće otići nigdje.

Rak

Kod Raka, razlozi za nevjerstvo su pronalaženje pogrešaka i sanjarenje. Oni često ne znaju što zaista žele od života, ali zahtjevaju beskrajnu pažnju.

Rakovi su izuzetno nesigurni, a ponekad je i varanje njihov očajnički način za povećati samopouzdanje. Osim toga, oni uspijevaju okriviti partnera i ne priznaju krivnju.

Lav

Na prvi pogled, samouvjereni Lavovi izgledaju kao alfa osobe spremni mijenjati partnere kao rukavice. U stvarnosti, to nije istina. Oni su zaista “u toku” s atraktivnim izgledom suprotnog spola, ali u isto vrijeme, oni su beskrajno lojalni svojem partneru.

Ovaj kvalitet čini Lavove vrlo pouzdanim partnerima. S jednim upozorenjem! Ni pod kojim uvjetima ne smijete biti bolji, bogatiji, uspješniji, ili talentiraniji od njega.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3