LAV: Budite OPREZNI, ne potencirajte SVAĐU sa partnerom! RIBE: Ukoliko imate ISKRENE EMOCIJE, pokažite ih DIREKTNO!

VAGA

Jako vam je bitno da u samom odnosu osećate sigurnost i stabilnost. Pa samim tim  isto tako je jako bitno da po tom pitanju hudete potpuno otvoreni i direktni. I da sasvim iskreno kažete iskrene stavove. Jer samo na taj način moćićete da utičete na ponašanje voljene osobe.

ŠKORPIJA

Nalazite se u veoma uzbudljivoj fazi emotivnog stanja. Osećate se veoma poletno i energično. I samim tim jasno je da voljena osoba veoma pozitivno utiče na vas. I da je to nešto što treba da na pravi način zadržite pored sebe.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

STRELAC

Imate i više nego aktivan i zanimljiv društveni život. I pravo je vreme da u sve to uključite i voljenu osobu. Jer ćete na taj način svakako biti dosta više zajedno. I na taj način ćete pre svega učvrstiti vaš odnos.

JARAC

Ukoliko imate pravu nameru da odnos podignete na znatno viši nivo. Ali ste u dilemi kako i na koji način to da uradite. Pravi je način da iskoristite svoju romantičnu stranu. Stranu koja je veoma svojstvena i specifična.

VODOLIJA

Dolazi vam period velikih promena i iznenađenja. A kroz sve to i period velikih izauova. Zato je jako bitno da verujete u sebe. I da budete i više nego sigurni i samouvereni.

RIBE

Osobe u ovom znaku zodijaka pokažite svoje emocije na pravi način. Nema potrebe da se i dalje ponašate distancirano i nezainteresovano. Jer vas sigurno očekuje veoma prijatno iznenađenje.