Lav i Bik nesustrasivi borci kojima je hrabrost jaca strana….

Lav i Bik nesustrasivi borci kojima je hrabrost jaca strana….

Februar 11, 2023 Aus Von luca

Lav i bik su dva znaka koji su  veoma neustrasivi…

 

 

BIK

Govoriti o znaku bika nekada  zna da bude tesko, ali najvise iz razloga sto se toliko moze dobrog reci o njima.

One osobe koje su rodjene u znaku bika uvek poseduju onaj “pobednicki mentalitet“ kao da je svaka njihova borba,svaki njihova zelja da ostvare nesto unapred osudjena na veliki uspeh.

Osobe koje su rodjene u znaku bika su naizgled veoma jednostavne, sa njima je vrlo lako uspostaviti kontakt posto bikovi uvek zele da upoznaju neke nove osobe. Oni su uvek zeljni nekih novih avanutura pa su znak koga nikada ne “drzi mesto“.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Bikovi su nadaleko poznati po svojoj hrabrosti, zbog te hrabrosti bikovi mogu toliko toga postici a da se uopste ne “pomuce“.

Njihova zelja za uspehom je uvek velika, a u toj zelji nikada ne zale vreme koje provode kako bi nesto strekli ili ostvarili.

Bika mnogo motivisu izazovi, pa se bik uvek raduje novim izazovima posto im to predstavlja neki svojevrstan test na kome mogu pokazati svoju sposobnost.

Kada imate bika kao prijatelja vi ste cesto privilegovani posto ako ko zna da ceni i postuje prijateljstvo onda je to bik.

 

Bikova zelja za upoznavanjem novih mesta, kao i postizanjem nekih novih zivotinih ciljeva je uvek ista, njihova neustrasivost je velika a upravo ona ih vodi kroz zivot, pa skoro da ne osecaju strah, nego uvek se krecu hrabro.

Bikovi ne razmisljaju o proslosti smatraju da je ona daleko iza njih nego uvek razmisljaju samo o buducnosti, posto im je buducnost mnogo vazna.

Za osobe rodjene u znaku bika mnogi misle da su veoma iskrene, a to je apsolutna istina, posto je osnovna odlika bika upravo iskrenost.

Za bikove zaista ne postoje granice, pa im je samo “nebo“ granica, tj granice apsolutno ne postoje…

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2