LAV i JARAC – Znaci koji VLADAJU horoskopom! Oni su veoma SPOSOBNI, HRABRI i ODLUCNI, za njih je samo NEBO GRANICA!

LAV i JARAC – Znaci koji VLADAJU horoskopom! Oni su veoma SPOSOBNI, HRABRI i ODLUCNI, za njih je samo NEBO GRANICA!

Juli 21, 2018 Off By Pleomax993

Pripadnici znaka Lava i Jarca imaju sve karakteristike pravog “vodje“, oni su sposobni, inteligentni i neustrasivi, ne postoji nista sto oni ne mogu da dobiju…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

LAV

 

Mnogi ga sa velikim pravom smatraju pravim vladarom horoskopa, lav je znak koji skoro niti jednu manu nema, a lavu svi ukazuju veliko postovanje.

Lavovi su osobe koje ne razmisljaju o problemima, lavovi sebi ne dozvoljavaju da svoj zivot zive u nekom strahu od necega, lavovi su odlicni da pokusaju sve, lavov se nicega ne plase i spremni su da rizikuju koliko god je potrebno kako bi nesto dobili.

Dok se mnoge osobe plase rizika, lavovi prosto uzivaju da rizikuju, lavovi su osobe koje znaju da se skoro pa uvek rizik isplati i upravo zbog toga oni uvek ostvare najvece moguce rezultate.

Lavovi su takodje veoma hrabri, sve osobe kada se pomenu lavovi obicno pomsile na hrabrost, hrabrost je osobina po kojoj su lavovi najvise poznati i upravo zbog nje lavovi i jesu toliko postovani, a takodje zbog hrabrosti lavova oni ostvaruju sve, za njih je samo nebo granica.

Ali nije samo hrabrost lavova ono sto drugi ljudi cene kod lava, nego i jos mnogo drugih stvari.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3