LAV: Iskoristite svoju LUKAVOST i SNALAŽLJIVOST i u potpunosti OSVOJITE voljenu osobu! ŠKORPIJA: Iskoristite DOBRO RASPOLOŽENJE i motivišite VOLJENU OSOBU da pokaže STRAST i PRVRŽENOST!

OVAN

Istinski vam je stalo da u potpunosti poboljšate odnose sa voljenom osobom. Mđeutim, u trenutnom ste stanju koje vam to nikako ne dozvoljava. Ni sami ne možete da se skoncentrišete i neke stvari rešite. Zato pokušajte pre svega da sebi stavite prioritete i da na njima radite.

BIK

Nikako ne smete da se predate kada je vaš odnos sa emotivnim partnerom u pitanu. Pre svega reč je o onome u šta verujete. I kroz šta treba da prođete sa voljenom osobom. Samim tim jako je bitno da pokažete na pravi način da je i vama stalo. I da ste spremni da se žrtvujete.

BLIZANCI

Morate da verujete da će se na kraju ipak sve rešiti na vreme. I da za sve postoji pravi način. Nikako ne smete sebe da opterećujete dodatnim sumnjama i problemima. Ukoliko vam je istinski stalo da to sve prođe na pravi način. I da pored sebe pre svega zadržite voljenu osobu.

RAK

Imate neverovatne promene raspoloženja kada ste u blizini voljene osobe. I sada ste u dilemi zašto se to dešava. I šta je u principu posledica svega toga. E da biste to rešili postoji jedna metoda. To je da potpuno otvoreno i iskreno razgovarate sa emotivnim partnerom.

LAV

Veoma ste snažaljivi i lukavi. I to je definitivno način na koji u potpunosti osvajate voljenu soobu. Tako da radite na toj svojoj sposobnosti. I nikako ne dozvolite da u svemu tome budete neuspešni. Jer to je sigurno pravi način da u ljubavnom smislu dostignete sam vrh.

DEVICA

Morate što pre da obratiteb pažnju na svoje stanje i na svoje ponašanje. Jer pre svega mora jedna stvar da vam bude istisnii jasna. A to je da voljena osoba neće moći uvek sve da trpi i da toleriše. Jer ni sama nije u stanju da vas u potpnosti razume.

Ako želite da saznate još dosta zanimljvih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…